Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:42 | June 23, 2012

  Midsummer

  Pictures from Midsummer

  Härlig Midsommar det blev! Vi hade som sagt fem-kamp, tipsrunda, grillade och hade de trevligt :)
  Imorse så stack jag tidigare än alla andra eftersom jag var tvungen att komma hem för att börja packa min väska till P&L och städa iordning hemma innan jag drar till Linköping imorgon. Jag ska nämligen vara där under Söndagen och Måndagen innan vi drar till Borlänge tidigt på Tisdag.
  FASIKEN SÅ TAGGAD JAG ÄR! Jag ska lägga upp en packnings-lisat idag åt er vad som är bra att ta med sig på festival.

  Awesome Midsummer it was! We played games,  had a quiz, barbequed and had a good time :)
  This morning I left earlier than everyone else because I had to come home to start packing my bag to P & L and clean my  home before I go to Linkoping tomorrow. I will in fact be there for Sunday and Monday before we go to Borlänge early on Tuesday.
  Hell I AM SO psyched! I’ll post a packing list today for you, to see what is good to take bring on a festival.

  16 kommentarer  16 kommentarer om “Midsummer”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här