Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:11 | June 24, 2012

  Blue jeans baby, white shirt

  todays outfit/Shirt from Bikbok/Shoes from Vagabond/Shorts from levis/Tshirt from Zara/Sunnies from RayBan/

  Jäklar, himlen öppnade sig nyss och det började VRÄKA ner regn! Hmm och jag som ska traska in till stan för att möta upp Linda.. haha, kommer se ut som en blöt hund när jag kommit fram eftersom jag inte har något paraply med mig.
  Jag ska köpa mig en ny ögonbrynspenna och en ny foundation. HATAR att köpa smink.. det är typ det värsta jag vet.
  Därför är de bra att ha Linda med sig som kan det där med smink. Ikväll ska vi nog ha tacokväll och bara slappa! Tanken var att vi skulle åka ut till landet men eftersom vädret suger så struntar vi i det..

  Damn, the sky opened up recently and it started to pouring down rain! Hmm, and I have to go into town to meet up with Linda .. haha,I will look like a wet dog when I arrive because I have no umbrella with me.
  I’m gonna buy me a new eyebrow pencil and a new foundation. HATE to buy make-up .. it is kind of the worst I know.
  Therefore, It’s great to have Linda with me that knows all about makeup. Tonight, we’ll have a taco night and just relax! The idea was that we would go out to the country, but because the weather sucks we stayed home ..


  44 kommentarer  44 kommentarer om “Blue jeans baby, white shirt”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här