Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:55 | June 24, 2012

  My packing


  My packing for Peace&Love
  /White jeansshorts from Bikbok/Cap from Second hand/ Black fringebag from Friis&Co./Shoes from Bikbok/ Grey shorts from Bikbok/ Painted shirt from Bikbok/

  Nu har jag packat min väska till P&L! Det tog som i vanlig ordning 40 år för mig.. Vad är det för fel på mig? Varför har jag inte lärt mig själv att packa vid 21-års ålder? Som tur var så svängde jag förbi Bikbok för någon dag sen och shoppade på mig lite härliga festivalkläder..
  Min väska är mer eller mindre rund, fast den egentligen ska vara platt och avlång. Jag sitter för tillfället på tåget till Linköping för att spendera två dagar där innan vi tar bilen till Borlänge :) Funderar starkt på att dra ut till min morfar idag för att hänga vid bryggan..
  Ni ska få dagens outfit med sen!

  Now, I have packed my bag to P & L! It took as usual 40 years for me .. What’s wrong with me? Why haven’t I taught myself to pack at 21-years old? Luckily I went by Bikbok for a few days ago and shopped some wonderful festival clothes ..
  My bag is more or less round, though it really should be flat and elongated. I’m currently on the train to Linköping to spend two days there before we take the car to Borlänge :) Thinking about taking the car to my grandfather today to hang out at the bridge .. I’ll give you today’s outfit later!


  13 kommentarer  13 kommentarer om “My packing”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jeg synes dette så veldig ryddig, oversiktelig og bra ut:-) Jeg har ødelagt flere glidelåser på kofferter, har nesten alltid overvekt og må pakke om på flyplassen, og tar en uke for å rydde ut av kofferten når jeg reiser New York-Norge. Lærer aldri… Har så lyst på de flotte skoa på bildet!!

   Reply
  • vilken camping bor du på? :)

   Reply
  • Alltid lika svårt att packa haha..

   Reply
  • Jag tycker det är skit svårt att packa. 98% av min packning är sånt som aldrig kommer till användning sen haha.

   Reply
  • ska också på p&l så jag ska sätta igång och packa jag med strax :D vore roligt att få träffa dig på festivalen!! :)

   ha det gött

   Reply
  • Packing is a bitch! :)

   vivantmaniqui.blogspot.com

   Reply
  • Du har så snygga kläder!!

   http:/axelinealida.devote.se

   Reply
  • Jag ska också till Peace & Love! Hoppas verkligen att vi ses där!! Vilken camping bor du på?
   Ska snart också börja packa, hoppas att min väska inte sprängs haha!

   Reply
  • LOL. Diggar att du har tagen kvar på väskan.

   Reply
  • Så mye fint du har pakket med deg! God tur og kos deg da :-)

   Reply
  • Woah! Er skoene fra bikbok??? Hva kostet de?

   Reply
  • Vad packade du ner? Jag ska själv dit och vet inte riktigt vad jag ska packa för något..

   Reply
  • Varifrån kommer din svarta fransväska ifrån? Jag har letat som en tok efter en liknade!

   Reply