Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:21 | June 28, 2012

  Bronze Bonanza


  New makeup / Bronze Bonanza

  På sommaren tycker jag att de är så attans snyggt att sminka sig lite mer bronzigt. Så jag har införskaffat mig ett guldigare läppglans och ett nytt rouge/solpuder.. Även en ny ögonbrynspenna i en ljusare nyans än vad jag brukar använda. Jag kan starkt rekomendera dessa tre produkter!
  Tyvärr kan jag inte hitta nummret på läppglanset..Det är iallafall lite ljust/guldigt och smakar kola. MUMS!

  In the summer, I think it’s very neat to makeup a little more bronzy. So I’ve got myself a more golden lip gloss and a new blush / bronzer .. Even a new eyebrow pencil in a lighter shade than what I usually use. I can highly recommend all three products!
  Unfortunately I can not find the number of the lipgloss .. It is at least a little light / golden and tastes like caramel. YUMMIE!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Bronze Bonanza”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Håller med om att det är snyggt med det till sommaren, är både somrigt & fräscht :)

   Reply
  • Jag gillar att köra lätt make, ibland inte ens mascara. Så himla mycket skönare med bara puder och målade ögonbryn.
   Gillart!

   Reply
  • Håller med till tusen! mycket fräschare och glammigare

   Reply
  • Tyvärr är min hy vit som snö och mitt hår rött som nypon så detta går inte hem hos mig just nu men att fylla på smink väskan hade jag verkligen behövt!

   Reply
  • Hej! Alldeles nyss hade Nelly modellen från JC som heter ZOMG, som är en tygsko med platå. Jag har ett par svarta som jag säljer om du är intresserad, dem är i storlek 38 aldrig använda!! De var för stora för mig jag har 37. Är du intresserad mejla hjulfors_603@hotmail.com. Tror dem skorna är din stil, och vill bli av med dem för dem var för stora=(

   Reply
  • superfräsch sminkning!

   Reply
  • hej angelica!!
   kan du inte skriva ett inlägg om vad du har för kamera osv? kram på dig!

   Reply
  • Det läppglanset ser riktigt snyggt ut! :)

   Reply
  • Håller med! så himla fräscht på sommaren! :)

   Reply
  • Love the bronze in the summer!
   Read about my make-up favorites here!
   xx

   Reply
  • Läppglanset ser väldigt fint ut! :)

   Reply
  • hade behövt en nya penna till brynen, kanske blir en från make up store?

   Reply
  • det är riktigt snyggt till sommaren tycker jag med!

   Reply
  • Nydelig sminke! Likte veldig godt lipglossen :-)

   Reply
  • Det är nummer 93 på läppglanset men det har utgått :/

   Reply
  • Skulle du kunna göra en tutorial på hur du fixar dina ögonbryn, de är sjuktsnygga och skulle vilja få lite tips och så! :)

   Reply