Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:27 | June 28, 2012

  Sporty Spice


  /Skirt from Gina Tricot/Cap from Miami/Sneakers from H&M/Top from Beyond retro/

  Jag älskar att matcha  den sportiga stilen med lite kvinnligt också! Som kjolen och kepsen ihop. Ett par sneakers till kavaj och kostymbyxor är med supersnyggt – likaväl som klackar till keps och basebolltröja. Jag borde skaffa mig någon basebolltröja tror jag.. Har ni något tips på vart man kan hitta sånna snygga tishor?

  I love to match the sporty style with a little feminine too! As the skirt and the cap together. A pair of sneakers to a suit jacket and suit pants are super nice – as well as heels with a baseball cap and baseball shirt. I should get myself a baseball shirt, I think .. Do you have any tips on where to find these kind of neat tshirts?


  41 kommentarer  41 kommentarer om “Sporty Spice”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här