Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:04 | June 30, 2012

red as his heart

LOOK OF THE DAY

/Jacket from Kling for H&M/Shoes from Jimmy Choo/Tshirt from JC/Pants from Bikbok/

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

19 Responses to “red as his heart”

 1. Adalmina on

  Hej härlig blogg :) du är attans snygg och ger mig inspiration till tusen!!! Jag har en fråga: hur har du plötsligt införskaffat dig så många jimmy choo skor?:D dom är skitsnygga alla mn väldigt dyra…. Kramar från finland

  Reply
 2. lisa on

  undrar bara lite … förut så skrev du att du varken hade twitter eller instagram … nu så ser jag att det finns en användare som heter angelicablick och det är foton på dig … undrar bara om det verkligen är du eller om det är fake? du och din stil äger!! keep it up girl!

  ______________________________________svar: Jag har varken instagram eller Twitter, så ALLA som har mitt namn eller utger sig för att vara jag är FAKE. Jag ska skaffa instagram och då kommer jag låta er veta :) Tack, KRAM

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.