Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:16 | June 30, 2012

  sway like the ocean

  /Dress from Zara/Bracelets from Romwe/Shoes from Jimmy Choo/Bag from Romwe/Sunnies from Rome/

  Denna klänning är magisk! MAGISK. Har inte hunnit använda den riktigt ordentligt ännu… Men jag ska nog plocka fram den och ha den direkt efter P&L festivalen. Jag letade som en tok efter den eftersom den var slt överallt, men tillslut så hittade jag en sista i storlek S. En aning stor, men det bryr jag mig inte om haha. Jag gillar matchningen med uppsatt hår och de bruna detaljerna till..

  This dress is magical! MAGICAL.I haven’t had time to use it really well yet … But I’ll probably pick it up and wear it immediately after P & L Festival. I looked like an idiot after it because it was sold out everywhere, but eventually I found one  in size S. A bit big, but I do not care about that haha. I like the match with the ​​hair and the brown details to ..


  36 kommentarer  36 kommentarer om “sway like the ocean”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här