Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:16 | June 30, 2012

sway like the ocean

LOOK OF THE DAY

/Dress from Zara/Bracelets from Romwe/Shoes from Jimmy Choo/Bag from Romwe/Sunnies from Rome/

Denna klänning är magisk! MAGISK. Har inte hunnit använda den riktigt ordentligt ännu… Men jag ska nog plocka fram den och ha den direkt efter P&L festivalen. Jag letade som en tok efter den eftersom den var slt överallt, men tillslut så hittade jag en sista i storlek S. En aning stor, men det bryr jag mig inte om haha. Jag gillar matchningen med uppsatt hår och de bruna detaljerna till..

This dress is magical! MAGICAL.I haven’t had time to use it really well yet … But I’ll probably pick it up and wear it immediately after P & L Festival. I looked like an idiot after it because it was sold out everywhere, but eventually I found one  in size S. A bit big, but I do not care about that haha. I like the match with the ​​hair and the brown details to ..

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

36 Responses to “sway like the ocean”

  1. Ingvild on

    Angelica du er fantastisk! Bloggen din har vært den første jeg går innom i lang tid nå, og du er en av de store inspirasjonene i hverdagen! Nydelig kjole og nydelige sko! Har et spm bare, de skoene du har brukt tidligere, platform ballerina, typ hudfarge. Hvor er de fra? Har fått sommerens shoe crush på dem!

    Love Ingvild

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.