Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:10 | July 3, 2012

  Polka dot

  Todays/Skirt from H&M(old)/Top fom H&M trend/Sunnies from Rayban/Shoes from Jeffrey campbell/ Bag from Mulberry/

  Såhär har jag sett ut idag! Har inte gjort så mycket eftersom jag fortfarande mår sisådär. Satt i solen med Maja en kortis, men sen mådde jag skit och åkte hem. Nu är jag hemma och har precis tagit mig en dusch.. Jag får se vad jag gör ikväll. Ska svira om till lite skönare kläder iallafall!

  This is how I’ve looked like today! Have not done much since I still feel so-so. sat in the sun with Maja for a short while, but then I felt like shit and went home. Now I’m home and have just taken a shower .. I’ll see what I’m doing tonight. Shall change clothes anyway to a more chill outfit!


  24 kommentarer  24 kommentarer om “Polka dot”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här