Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:36 | July 4, 2012

  Greyscale


  Photo&Edit: Me, Angelica Blick

  Jäkla skitförkylning! Jag vet att jag kommer få dras med den hur länge som helst.. jag känner det på mig.
  Ikväll ska jag försöka att ta mig ut och göra något, får panik av att bara slappa på kvällarna. Jag ska möta upp Filippa för lite AW på Gina Tricots presskontor och då även fota höstens godbitar som ni ska få se :) Ska ta på mig min nya klänning/Tunica med och fota så att ni får se den på i dagens outfit med!
  Det blir inget Madonna ikväll.. just för att jag fortfarande mår kasst och för att alla tågbiljetter var fullbokade om man inte ville resa i sju timmar med två byten typ. Nej, det kände jag var för mycket.Skitsurt att man missar det, men som jag sagt innan – hälsan först.
  Jag har inget planerat denna vecka förutom jobb och det är faktist riktigt skönt! Det känns som att jag knappt varit hemma den senaste månaden, vilket jag knappt har..

  Damn cold! I know I will get stuck with my cold forever .. I feel it on me.
  Tonight I’ll try to get out and do something, I panicked to just relax in the evenings. I’ll meet up with Filippa for an AW at Gina tricots press office and then also take pictures of their autumn collection that I’ll show you later on :) I’m going to wear my new dress / tunica tonight and take pictures so that you will see it in today’s outfit!
  I’m not going to see Madonna tonight .. because I still feel sick, and that all traintickets were sold out unless you wanted to travel for seven hours with two changes of trains. No, I felt it was too much.Very sad that I miss it, but as I said before – my health first.
  I haven’t scheduled this week, expect job and it actually feels really nice! It feels like I’m barely been home the last month, which I have barely ..


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Greyscale”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här