Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:58 | July 7, 2012

  RISE


  High Heels, Aldo Rise J.W Anderson

  Mycket skor nu, haha men men …På en utav mina senaste plåtnigar så  fick jag ha på mig dessa underbaringar! Jag fastnade så jäkla hårt för dom att jag helt enkelt var tvungen att köpa dom! Dom är utan tvekan MAGISKA. Färgerna, “håret” bak på hälen, modellen. Allt.
  Man kan matcha dom med nästan allt känns de som, vilken färg som helst.. Svart, vitt, grått, beige, rött, lila, marinblått, gult..Eftersom nästan alla dom färgerna finns i själva skon! Nya favvoskorna – JAPP!

  Very much shoes now, haha ​​anyway… On one of my last photoshoots, I had to wear these wonderful shoes! I fell so damn hard for them that I simply had to buy them! They are undoubtedly MAGIC. The colors, the “hair” on the back of the heel, the model. Everything.
  You can match them with almost anything it feels like, any color .. Black, white, gray, beige, red, purple, navy blue, yellow .. Since almost all those colors are in the shoes! New favorite shoes – yep!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “RISE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här