Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:49 | July 7, 2012

  summer in the city


  Todays outfit/Dress from Weekday/Shoes from Nelly/Hat from Bikbok/Jacket from Weekday second hand/Bag from Friis&co./

  Jessica och jag har avnjutit en god middag och tagit oss varsin öl i solen idag :) TROPISK VÄRME! jag njuter till fullo! Nu har jag vi kommit hem och ska göra lite krubb snart och sen dricka vin på min balkong innan lite andra brudar kommer hit. ikväll ska vi ut på F12 och dansa!

  Jessica and I have enjoyed a good dinner and had a beer in the sun today :) TROPICAL HEAT! I enjoy it to the fullest! Now we are home and are going to do some food soon, and then drink wine on my balcony before some other girls come here. Tonight we are going out on F12 and dance!


  29 kommentarer  29 kommentarer om “summer in the city”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här