Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:45 | July 8, 2012

  Yellow Cab


  Todays outfit/Jacket from H&M/Short from K.Nyman/Sunnies from RayBan/Bag from Kenneth Cole/Shoes from Zara/Top from Hunkadory/

  Vi hade en mycket trevlig kväll igår, jag och Jessica :) Vi drack vin och åt parma, grissini och philadelphiaost på balkongen tills natten kom. Då drog vi till F12 och dansade lite, men sen blev det FÖR mycket folk så då drog vi oss hem! Idag har jag hunnit rensa mina lådor och diskat allt. Nu har jag lite SPA-kväll för mig själv och har precis hoppat i ett par ‘plast-skor’ från Baby Foot som ska göra att fötterna bli lena som babyfötter.
  Ska fixa naglarna och göra ansiktsmask. Jag älskar att ha SPA-söndagar!

  We had a very pleasant evening last night, me and Jessica :) We drank wine and ate Parma, breadsticks and cheese on the balcony until the night fell. Then we went to F12 and danced a bit, but then it was TOO much people so then we went back home! Today I had time to clean up my drawers and do the dishes. Now I’m having a little spa evening for myself and have just jumped into a couple of ‘plastic shoes’ from Baby Foot that will make your feet become soft like baby feet.
  I’m going to fix my nails and make a face masks aswell. I love to have SPA-Sundays!


  31 kommentarer  31 kommentarer om “Yellow Cab”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här