Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:12 | July 9, 2012

  White on white / Festivaloutfit


  Festivaloutfit at P&L /Shorts from Bikbok/ Shirt from Zara / Belt from Bubbleroom.se/Jacket from melba/Bag from friis&co/Shoes from Bikbok/

  Jag gillar  vitt på vitt och speciellt när de blir lite “tuffare” – Som med de slitna jeansshortsen och den avklippta skjortan.
  Jag rådiggar mina skor, med metallbiten längst fram och även baktill på skon! Jag ber om ursäkt för den dåliga kvalitén på bilderna, men jag tog som sagt dessa med en digitalkamera eftersom jag var för feg att ta med mig systemkamera efter att redan blivit bestulen på den en gång i Februari. Hade varit awesome och haft med sig mig bättre kamera, men såhär fick det bli! Det är därför jag inte postat outfits och sånt från festivalen eftersom jag tycker att bilderna suger haha.

  I like the white on white, and especially whenit get’s a little “tougher” – As with the worn denim shorts and the cut off shirt.
  I happened to dig my shoes, with the metal piece at the front and also on the back of the shoe! I apologize for the bad quality of the images, but I as I said, I took them with a digital camera because I was too cowardly to bring my professional camera after having already been robbed of it onw time in February. Would have been awesome to have brought me a better camera, but this is how it ended up this time! That’s why I have not posted my outfits and stuff from the festival because I think the pictures sucks haha.


  13 kommentarer  13 kommentarer om “White on white / Festivaloutfit”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Very cool outfit!!

   vivantmaniqui.blogspot.com

   Reply
  • Det tycker jag inte alls! Bilderna är helt ok ju :D Passar in på stämningen på en festival tycker jag :)

   Reply
  • Looove the white on white look. The leather jackets fits also so good with the rest. Perfect festival look! Comfy but stylish!

   FASHION SUICIDES!

   Reply
  • snyggt! måste få fråga vilken systemkamera du har? dina bilder brukar ju vara jättefina! (objektiv med förstås?)

   :) ,

   Reply
  • Snyggt! :)

   Reply
  • Så utrolig fint! Jeg elsker skinnjakken din :-)

   Reply
  • Snyggt! Elsker jakken!!

   Reply
  • jättebra bilder ju! ^^ snyggt.

   Reply
  • Snygg!!

   Kika gärna in på min blogg jag startade för knappt två månader sedan. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se

   / Annika, ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

   Just nu pågår en ny tävling på bloggen. Var med och tävla om ett presentkort!! :)

   Reply
  • Du ser fantastisk ut!

   Reply
  • Love it!

   Reply
  • I love your jacket!

   Reply
  • Jeg elsker skinnjakken din!

   Reply