Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:43 | July 10, 2012

  Instagram – To make things clear

  Jag får många förfrågningar kring om jag har/har haft Instagram eller Twitter och – NEJ, det har jag INTE.
  Har sett att en person vid namn “Angelicablick” har en Instagram som handlar om mig och redan har över 3000 followers – Detta är alltså INTE JAG. Jag har kontaktat personen, men hon/han vägrar att svara mig och tar även bort mina kommentarer.

  Innan hon/han blev tillsagd så stod det absolut INGET om att det var en fanpage, utan det har personen skrivit dit nu efter mycket om och men.
  Jag uppskattar till tusen att personer gör fanpages osv ( det värmer massor i hjärtat! ) men det känns inte som att det var de som den personen ville från början eftersom det aldrig framkom.

  Så vill ni följa den riktiga mig så är det MIN RIKTIGA INSTAGRAM SOM GÄLLER (på instagram) vilket är ANGELICABLICKS ( med ett “s” i slutet för att förstärka att det är Angelica Blick’s instagram) jag vet inte hur MYCKET jag kommer använda mig av instagram eftersom jag endast vill använda mig av bloggen, men ibland så :)

  I receive many questions about whether I have / had Instagram or Twitter, and – NO, I DO NOT.
  Have seen that a person named “Angelicablick” has a Instagram which is about me and already has over 3,000 followers – So this is NOT ME. I have contacted the person, but she / he refuses to answer me and even removed my comments.

  Before I told her / him that it’s not OK to do an instagram and pretend to be me it didn’t say NOTHING that it was a fan page, but the person has written it now now after a lot of ifs and buts.
  I appreciate the people making fanpages etc. (My heart gets warm !) But it doesn’t  feel like that’s what this person wanted from the beginning .

  So from now on, If you want to follow the REAL ME ON INSTAGRAM( on instagram) you should follow which is ANGELICABLICKS (with an “s” at the end to reinforce that it is Angelica Blick’s instagram) I do not know how MUCH I will use my instagram because I only want to use my blog, but sometimes I will :)


  7 kommentarer  7 kommentarer om “Instagram – To make things clear”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Äntligen har du Instagram! Så som jag längtat!

   Reply
  • Jeg sjekket her en dag om du hadde instagram og da fant jeg disse fake-profilene, men jeg skjønte fort at det ikke var deg allikevel. Men skal følge den riktige kontoen din nå! :-)

   Reply
  • Kanske du kan skaffa instagram hehe?:)
   ______Svar:Jag har ju de nu :) angelicablicks som sagt! kram

   Reply
  • Yey som jag längtat efter att du ska skaffa insta! Hoppas du utvecklar samma beroende som jag så jag vi får bjudas på mycket fina bilder… ;)

   Reply
  • Endelig har du instagram! Taggat :D

   Reply
  • kul att du skaffat det! lägger till dig! jag heter ingridwenell på instagram om du vill följa mig! tror du kommer älska mina nya Jeffery Campbell skor som jag förhandsvisade där idag :)

   Har svarat på ditt mail med, gulle du <3

   Kram Ingrid Wenell

   Reply
  • Hoppas du kan vara lika aktiv med den som du är med bloggen. Så kul att följa dig och framför allt inspireras av dig! Jag älskar din stil.

   Reply