Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:21 | July 11, 2012

  bubbles


  Jag har legat nerbäddad hela dagen i soffan och kollat på tv.. Läst CHIC och lagt upp en bild på Instagram som jag blev väldigt glad över ( Ni glömmer väl inte att följa mig på angelicablicks på instagaram också? ).
  Nu har jag klätt på mig och “fixat” mig till den mån som går och ska snart dra till Norrköping för att gå på museum bl.a..
  Ni ska få dagens outfit sen :) Jag har fixat frisörtid nu med vilket känns UNDERBART! Ska till fina Carro på Michael och Frisörerna på fredag för att klippa topparna och göra lite annat bus.. Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska köra på de vanliga ( en kall toning) eller om jag ska lägga i en varmare blond toning i håret. Det återstår att se!

  I have been bedded down all day on the couch and watched tv .. Read CHIC and put up a picture on Instagram that I was very glad for (Don’t forget to follow me at angelicablicks on instagaram too?).
  Now I have gotten dressed and will soon go to Norrköping to visit a museum.
  I’ll give you today’s outfit later also :) I have booked a time to go to the hairdresser now which feels WONDERFUL! I’m going to wonderful Carro at Michael och frisörerna on Friday to cut the tops and do some other things .. Have not quite decided if I should go for the usual (a cold gradient in my hair) or if I should put in a warmer blond tint in my hair. It remains to be seen!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “bubbles”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här