Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:03 | July 12, 2012

Vacation


Miami, December 2011


Cypern, Maj 2011


Skiathos, Augusti 2011


Biarritz/Zarautz, April 2012


Cannes, Maj 2012


Rhodos, Juni 2012

Solsemester. Värme. Lycka. glädje.
Eftersom vädret inte är så speciellt roligt här hemma så kan jag inte låta bli att låta tankarna flyga iväg på resor. Jag vet att jag ska ut och resa väldigt mycket snart och det ger mig en slags boost som inte går att jämföra med något annat.  Underbart!
Förutom mode och kläder så är att resa, det näst bästa jag vet! Jag älskar att upptäcka nya ställen, se mig om i världen och uppskatta allt det vackra som faktist finns här på jorden. Ren magi och ren lycka.

Sunny vacation. Warmth. Happiness. joy.
Since the weather is not so much fun here at home, I can’t help but to let my thoughts fly away on trips. I know I’m going to travel very, very soon and it gives me a kind of boost that you can’t compare with anything else. Wonderful!
In addition to fashion and clothingI love to travel, it’s the next best thing I know! I love discovering new places, see the world and appreciate the beauty that actually exists here on earth. Pure magic and pure bliss.


32 kommentarer32 kommentarer om “Vacation”

  oooh i want a vacation, too! and your bikini body please!

  Reply

  Gud så fina bilder. Blir avis på dig och Kenza som reser så mycket. Själv har man inte varit utanför landet på 14 år men snart så!

  Reply

  Åhh så härligt! Glädjs med dig att du får/kan o har möjlighet att resa o se dig omkring :-)
  Njut o ha det Bäst!

  Reply

  Gud vilka fina bilder!! Och du är så vacker. :)
  Oh yes, vädret suger ju verkligen. Ena stunden ösregnar det och efter det blir det “soligt”, hate it för man blir ju så förvirrad. Hoppas på att den riktiga svenska sommarn kommer snart.
  Älskar din blogg!

  Reply

  WOWWWWW! These are amazing photos! Love them xx

  Reply

  Hei:) elsker bloggen din. Kan du skrive om trening? om hvordan du trener….du ser så veltrent ut!

  -Norge

  Reply

  For noen fantastiske bilder! Jeg selv elsker å reise å utforske nye ting :-) Heldig du er som snart skal reise mye!

  Reply

  “Förutom mode och kläder så är att resa, det näst bästa jag vet!”, haha på pricken, känner precis likadant! Härliga bilder med!

  Reply

  Grymma bilder! Ska iväg i augusti och vill gärna till Cypern, har suttit och kollat era bilder därifrån och det ser helt underbart ut!! Men vart på Cypern var ni, hittar inte att du skrivit det någonstans? :)

  Reply

  Åh nu vill jag också utomlands! Har inte varit det sedan 2007!! Då vi köpte häst hade vi inte tid… Men nu bara måste jag iväg snart! 5 år är FÖR längesedan! ;)

  Reply

  Is there a reason why you always go to beach vacations?:) dont you like the city life?

  Reply

  Du skulle inte kunna tipsa om vilka hotell du har bott på och om dom var bra? Hade verkligen varit guld värt att få lite ärliga åsikter jämfört me ägarnas egna beskrivningar av sina hotell som inte alltid är sÅ sanningsenliga!
  Tack på förhand och tack för en sveeenbra blogg hörru!:)

  Reply

  Din gula bikini är sjukt snygg, var har du köpt den?
  _____________Svar: Tack du! Jag köpte den på H&M förra året :)

  Reply

  Amazing pictures, and OH MY GOD, I’m so jealous of how fabulous you are!!

  Reply

  Hej! Hur var vädret i december när du var i Florida? Ska nämligen åka dit i december och vore kul att höra om det var bra väder och så!
  ______Svar: Vi hade helt Okej väder när vi var där i December! Det växlade drastiskt från sol och helt klarblått till regn och helt mulet på bara några sekunder. Enligt min vän som bott där så är de bäst i Mars att åka dit! Men jag tror ni kommer få det riktigt bra :) Florida är underbart! Kram

  Reply

  Var ifrån kommer din beige:a skinnjacka? Den är såå snygg!! :)

  Reply

  Hej Angelica!
  Jag mailade dig på din mailadress som står högst upp om lite tips om Skiathos, vet inte hur ofta du kollar din mailadress, eller ens dessa kommentarer men skulle verkligen uppskatta svar :)

  Reply

  Underbara bilder, såna som får hjärtat att känna harmoni :)

  Reply

  Hej jag är bara så nyfiken, har du och din pojkvän gjort slut? Han nämns ju aldrig längre.. Kram!

  Reply

  Åh gud vad dem här bilderna gör en sugen på att resa nu nu nu! Jag och min kille har funderat på Skiathos, skulle du kunna skriva något litet mer om det bara? Vart du var och hur du bodde etc? Skulle uppskattas så otroligt mycket! Kram

  Reply

  vilken strand var du på bilden i rhodos? vilken var bäst? ska dit i augusti nämligen så tänkte om du hade något tips!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här