Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:17 | July 13, 2012

  Where have you been?


  Me during a photoshoot for a Magazine

  En bild från en utav mina senaste plåtningar :)
  Längtar så mycket efter resultaten efter de tre plåtningarna jag gjorde för någon månad sen!
  På tal om annat – Nu har jag varit på vårdcentralen och fått antibiotika och hostmedicin utskrivet så att jag slipper att gå och dras med denna jäkla hosta! Har spenderat verkligen hela dagen, liggandes på denna förbannade soffa haha. Jag är ju en otroligt rastlös själ som ALLTID vill göra saker, så därför är det olidligt för mig att bara ligga här och kolla på film.. hemskt. Men imorgon ska jag vara uppe på benen igen för då ska jag göra en intervju med ett gäng sköna grabbar – Så det blir total vila för mig idag!

  A picture from one of my recent shoots :)
  Longing so much for the results after the three shoots I did a month ago!
  Speaking of other things – I’ve been at the doctor and got antibiotics and cough medicin so that I don’t have to go and get stuck with this darn cough! I have spent the whole day, lying on this bloody couch haha. I am an incredibly restless soul who ALWAYS want to do things, so it is unbearable for me to just lie here and watch movies .. awful. But tomorrow I’ll be up on my feet again, to do an interview with a bunch of nice guys – So I have to rest the whole day today!


  28 kommentarer  28 kommentarer om “Where have you been?”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här