Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:38 | July 14, 2012

  Serverfel/Server error – problem solved


  Five detailphotos from my outfits

  GAAAAH PANIK!! Det har varit serverfel ÅTERIGEN hela kvällen igår och hela morgonen fram tills nu – SÅ DET HA INTE GÅTT ATT BLOGGA!
  Nu verkar problemet vara löst efter mycket om och men, men jag HATAR när det blir sådär.
  Nu sitter jag iallafall på tåget hem till Stockholm och kan faktist ärligt säga att jag längtar till min lägenhet. Vill hem till min garderob och till min egna säng! Så ni ska självklart få dagens outfit sen med :)
  Vid fyra idag så ska jag göra en intervju med Far East Movement vilket ska bli riktigt kul! Kameran kommer få följa med i högsta hugg.
  Efter intervjuvn blir det att dra hem lite fort innan jag ska möta upp Filippa och dom för att fira en vän. Jag kommer vara nykter och gå hem tidigt eftersom jag är halvdålig, men Filippa ska spela på klubben SOMMAR, så jag hänkar med dit för att se henne spela en kortis innan jag går hemåt!

  GAAAAH PANIC! It’s been a server error AGAIN all night last night and all morning, until now – SO THAT’S WHY I HAVEN’T BEEN BLOGGING LAST NIGHT!
  Now it seems that the problem is solved after a lot of ifs and buts.. I hate when it gets like that.
  Now I’m at least on the train back to Stockholm and can honestly say that I long for my apartment. Coming back to my closet and to my own bed! So I’m going to show you todays outfit later :)
  At four’o clock today, I’ll do an interview with Far East Movement, which will be really fun! I’m taking my camera with me ofc.
  After the interview I’ll go home quickly before I meet up with Filippa to celebrate a friend. I will be sober and go home early because I’m still abit sick, but Filippa will play at the club called SOMMAR, so I will come along with them to see her play a shorty while before I go home!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “Serverfel/Server error – problem solved”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här