Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:53 | July 16, 2012

  fly me to the moon


  Yesterdays outfit/Jacket from Weekday’s Second hand/Sunnies are old/Bag from Vila/Shoes from Bikbok/Top from Hunkadory/Pants from Bikbok/Bonering from Low luv Erin Wasson/Thin ring is old/Doublering from kyssjohanna.se/

  Intervjuvn kom inte upp igår, utan den för komma upp idag :) Min mobil har stendött ( så ni som försökt ringa mig kan se det här!) och hackar sig så fårt jag försöker sätta på den, och sen dör den igen.
  Jag hatar teniska prylar haha! Allt kollapsar i min närvaro som har med teknik att göra. Det är återigen Måndag och nu ser jag fram emot Onsdag för då ska vi plåta pressbilderna för min kollektion för nelly.com som ÄNTLIGEN kommer ut nu i Juli. Finally!

  The interview did not come up yesterday, but it will come up today :) My cell phone is dead (so those who tried to call me can see it here!) And turn itselfs of when I try to put it on, and then it dies again.
  I hate technical stuff haha! Everything collapses in my presence that has with technology to do. It is again Monday and now I’m looking forward to Wednesday when we will shoot press photos for my collection for nelly.com that FINALLY coming out in July. Finally!


  51 kommentarer  51 kommentarer om “fly me to the moon”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här