Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:40 | July 16, 2012

  with love


  My favorites from Kyssjohanna.se

  Älskar den smyckeswebshopen! Jag är väldigt petig och kräsen när det kommer till smycken och vill oftast ha enkla och stilrena bara.
  Jag gillar märkena som finns på den hemsidan och att dom som jobbar där är så himla trevliga och tillmötesgående gör att man gillar dom ännu mer :) Ovan kan ni se mina favoritsmycken som jag klickat hem därifrån, som jag använder ofta.

  Love this jewelryshop! I’m very picky when it comes to jewelry and mostly I want to have simple and clean jewelry only.
  I like the brands that are available on the website and that the people who work there are so nice and friendly makes you like them even more :) Above you can see my favorite jewelry that I clicked home from there, which I use frequently.


  20 kommentarer  20 kommentarer om “with love”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här