Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 02:03 | July 17, 2012

  stars in their eyes


  Todays outfit/Dress from H&M/Shoes from D.N.A/Sunnies from Second hand/Bracelet from Gina Tricot/Bag from halens/Belt from Kyssjohanna.se/

  HATAR när jag inte hinner uppdatera som jag ska! Har stressat sönder idag och det är därför detta inlägg kommer upp så attans sent. Har varit väldigt mycket för mig de senaste dagarna så det är därför de endast varit två inlägg / dag – Men från och med imorgon så är det tillbaka som vanligt och vanlig uppdatering :)
  Har suttit hos Michael&Frisörerna hela kvällen hos underbara Carro och gjort en liten förändring!
  Jag är väldigt nöjd, som alltid när jag går till Carro! Hon vet exakt hur jag vill ha det :) Det är endast hon och min låtsasmamma Lotta ( som jobbar på hårteknikerna i Linköping) som jag låter röra mitt hår. Jag är supernöjd! Ni ska självklart få se vad det är jag gjort imorgon!

  HATE when I don’t have time to update the way I should! I’ve been stressed all day today and that’s why this post came up so damn late. I have had a lot to do in these recent days so that’s why it only have been two posts each day – But from tomorrow it’s back as usual and with regular update :)
  I’ve been sitting at Michael och Frisörerna throughout the evening with wonderful Carro and made ​​a small change with my hair!
  I’m very happy, as always when I go to Carro! She knows exactly how I want it :) It’s only her and my pretend mom Lotta (who works at hårteknikerna in Linköping) that I let to touch my hair. I’m super happy! You will of course see what I’ve done with it ​​tomorrow!


  33 kommentarer  33 kommentarer om “stars in their eyes”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här