Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:04 | July 17, 2012

  wide pants

  Wide Pants,  699 sek

  Dessa finisar fick bl.a följa med igår :) ÄLSKAR DOM! Har tittat på dom ett tag men inte köpt dom eftersom de endå kostar en slant och är ganska speciella.. men igår kunde jag inte låta bli.
  Visst är dom döfina? Man kan matcha dom med en svart topp med spagetti-band eller varför inte med en vit skjorta? Eftersom dom är svarta så funkar ju det mesta! Ni ska såklart få se dessa på i en outfit :)

  I bought these fine pants yesterday, among the other things :) LOVE THEM! I have looked at them for a while but didn’t buy them because they cost abit and is pretty special .. but yesterday I could not resist.
  Aren’t they amazing? You can match them with a black top with spaghetti straps or why not with a white shirt? Because that they are black, they work with almost everything ! You will of course see them in an outfit :)


  16 kommentarer  16 kommentarer om “wide pants”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här