Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:38 | July 19, 2012

  You’ve got the love

  Todays outfit/Top/Dress from Zara/Pants from Zara/Shoes from Topshop/Ring from Angelica Blick NLY trend/Watch from Michael Kors/Sunnies from RayBan/Bag from Zara/

  Jag och Lisa har ätit mat i den fantastiska solen idag och bara strosat runt :) Mycket trevligt! Nu ska vi till salongen ( Michael och frisörerna) för lite fix med håret och vin, sen bär det av in till stan för vin på någon mysig uteservering! Det ska vli kul att bara få prata i timmar och snacka om livet eftersom det är mycket som hänt sen vi senast sågs och verkligen hade tid att snacka länge. Underbart!

  Me and Lisa ate outside in the fabulous sunshine today and just strolled around :) Very nice! Now we’re going to the salon (Michael and hairdressers) to fix my hair and drink wine, then it’s off to town for more wine on a cozy outdoor seating! It’s going to be fun just to talk for hours and talk about life cause much has happened since we last saw eachother and really had time to talk long. Wonderful!


  36 kommentarer  36 kommentarer om “You’ve got the love”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här