Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:09 | July 20, 2012

  It’s a beautiful day


  Pictures from today

  Vi har haft en supermysig dag idag! På sista bilden kan ni skymta vad det är för mumsigt jag köpt.. Mintgrön/blå är den med smala spagettiband. Makalöst fin!
  Nu har vi precis gjort iordning oss för kvällen och sipper vin på balkongen.
  Jag skulle bara vilja säga en sak till er och det är att ni betyder något så otroligt mycket för mig. Ni kikar in här varje dag, kommenterar så otroligt fina saker, peppar mig i uppåt och nedåtgångar och håller kämparglöden inom mig i full låga.
  Jag har gått igenom roliga, fantastiska och underbara saker – men även jobbiga, hemska och förskräckliga tider. Och ni står där vid min sida och peppar mig, med era underbara ord och snälla kommentarer. Det är dom som får mig att resa på mig, borsta av det som hänt och se framåt.
  Jag önskar att jag kunde visa för er HUR MYCKET jag tycker om er, men det går inte att förklara med ord riktigt. Men, jag vill att ni ska veta att jag uppskattar er till tusen och att jag tycker om er så fruktansvärt mycket. Och det menar jag från hjärtat.
  Ni är mitt ljus i mörkret.
  Jag kände att jag behövde säga det såhär en regnig fredagskväll :)

  We’ve had a really nice day today! In the last picture you can catch a glimpse of what I bought today .. Mint green / blue top with thin spaghetti straps. Incredibly nice!
  Now we just have prepared us for the evening and now we are drinking wine on the balcony.
  I would just like to say one thing to you and that’s that you matter so much to me. You drop by here every day, say incredibly nice things, stand by me for up and down’s and keep the fighting spirit in me.

  I’ve been through fun, amazing and wonderful things – but also annoying, horrible and terrible times. And you stand there beside me and tell me all these wonderful words and kind comments. They are the ones that allowed me to get up on my feet when l’m upset , brush off what happened and look ahead.
  I wish I could show you HOW MUCH I love you, but it can’t explain with words really. But, I want you to know that I appreciate you for a thousand, and that I like you so terribly much. And I mean it from the bottom of my heart.
  You are my light in the darkness.
  I just wanted to tell you that this rainy friday evening :)


  32 kommentarer  32 kommentarer om “It’s a beautiful day”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du är grym, och en stor inspiration för halva Sverige! Så är det bara! :))

   Reply
  • Du är en stor inspiration och din blogg sätter guldkant på min vardag! Du är bäst! :D

   Reply
  • My favourite blog of all! The beautiful pictures, your beautiful style and lots of posts everyday. Love love love!

   Reply
  • Det är dig vi ska tacka Angelica! Fina du! Du är så snäll mot dina fans och, du är minst sagt helt fantastisk! <3
   Vi älskar dig, grymma Angelica! (: <3

   Reply
  • For noen nydelige bilder, toppen du hadde kjøpt så kjempe fin ut!

   Så koselig å høre ifra deg at leserne dine betyr mye for deg. Selvfølgelig står vi ved din side! Du aner ikke hvor mye bloggingen din betyr for meg du! Jeg får så utrolig inspirasjon av klesstilen din at du aner ikke. Håper du storkoser deg ikveld, for det fortjener du! :-)

   Reply
  • Angelica, you’re definitely the best and nicest blogger ever! I just love your blog so much – and a big thank you for blogging also in english (since i’m from austria i don’t speak swedish – but i’m going to learn it, and i’m sure your blog might be a huge help)
   so, thank you so much (: i love love love you, your blog, you’re just such a huge inspiration!! kisses

   Reply
  • So, so, so pretty!! :)

   vivantmaniqui.blogspot.com

   Reply
  • de e du som förgyller , så mkt inspo alltid fina angelica

   Reply
  • Aww! Vi som ska tacka ju! För att du driver världens bästa blogg! Du är så godhjärtad och fin :)

   Reply
  • Selv om du ikke har en personlig blogg, er det utrolig fint å komme inn hit for litt avkobling i hverdagen. Alle de fine bildene og klærne. Det varmer en lesers hjerte å lese slike fine ord. Vit at vi også setter STOR pris på deg!!

   Reply
  • åh visa bättre bild på det nya längst ner!!! ;D

   Reply
  • I love you, Angelica. ❤

   Reply
  • Har klickat hem den toppen i vitt!

   du är en grym tjej, som man märker är äkta och jordnära. En sådan man vill lära känna. En sådan vän jag alltid drömt om. Kram <3

   Reply
  • Åh gick förbi dig inatt!! Fattade inte att det var du först, men jäklar va snygg du var! Puss <3

   Reply
  • You are the sweetest! And you deserve all the best that’s coming your way! :)
   Lots of love, Jasmine
   (This is my first comment here, but not the first time reading your blog! just couldn’t hold this in me anymore lol)

   Reply
  • Du är helt fantastisk. Inspirerar mig vad du än gör. Sluta aldrig!!!

   Reply
  • gud så fint håret blev alltså!!

   Reply
  • Vart har din kompis köpt sina solglasögon? Superfina!

   Reply
  • Tack, detsamma!

   Reply
  • DU är fantastisk!

   Reply
  • Du säger allt genom att blogga varje dag! Love u!

   Reply
  • Hej Angelica! Först tack för en jättefin blogg och mycket inspirerande bilder. Tänkte mest säga att jag är som du, alltså hatar kyla och älskar värme. Kommer ihåg att du i något inlägg från juni skulle göra en pakt med dig själv och inte bära byxor/jeans mer i sommar utan köra barbent. När jag tittade ut genom fönstret nu imorse och såg molnen men kände att det ändå var rätt varmt så bestämde jag mig för att göra samma pakt. Alltså, barbent gäller fram till slutet av augusti! :) Många kramar på dig från Jönköping!

   Reply
  • Hej Angelica!
   Jag är “något” äldre än dig (33) och jag vill tala om för dig att jag går in på din blogg varje dag, helst på morgonen när jag sippar på kaffet och försöker bli människa, och jag vet att jag alltid får tonvis av inspiration, kläder, skor smink- you name it! Din blogg riktar sig verkligen till tjejer i många ålders grupper och den känns väldigt mogen, fräsch och avskalad. Precis så som jag vill att en mode- blogg ska vara. Inte bara dyrt, inte bara kedjor utan en väldigt skön blandning. Fortsätt så, så lovar jag att din blogg kommer uppskattas av fler och fler och leva länge!
   Tack för ett jättebra jobb, och för att du får mig att piggna till varje morgon och känna mig ur-snygg innan jag går till jobbet! :)

   Reply
  • Fantastiske billeder!

   Reply
  • We love u too Angelica! Du är grym!! <3

   Reply
  • Du är så grym på det du gör! Keep it up!

   Reply
  • Du är grym, och helt fantastiskt fin. Sluta aldrig vara du!

   Reply
  • Vi får så mycket av dig!

   Reply
  • Åååh, så skjønn du er! Du er jo en inspirasjon i deg selv, så selvfølgelig må du få høre det! :-)

   Reply
  • what camera lense did you use in these pictures?

   Reply
  • which camera lense do you use? love your pictures!

   Reply
  • Fantastiskt inspirerande bilder!

   Reply