Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:40 | July 20, 2012

  random pictures


  Iphone pictures

  JÄKLA SKIT! Inloggningssidan har legat nere hela morgonen, därav den sega uppisen. Dom håller på att göra om sajten ( dvs Modette och Nyheter24) så detär därför det är lite strul just nu – men jag hoppas att ni förstår! Men nuså, nu funkar det igen :)
  Jag och Lisa har legat i solen i två timmar och softat och har precis kommit tillbaka hem till mig. Nu ska vi ner till stan för lite shopping och lunch!
  Mycket trevligt! ikväll ska vi vara hemma här och sen dra och grilla innan vi slår klackarna i taket! Ni ska få dagens outfit och bilder från dagen med :)

  DAMN IT! The login page has been down all morning, that’s why my update was late. They are re-making  the site ( Modette and Nyheter24) so that’s why it’s a little bit of trouble right now – but I hope you understand! But now it works again :)
  Me and Lisa have been in the sun for two hours and chilled and just got back to my home. Now we’re going into town for some shopping and lunch!
  Very nice! Tonight we’ll be at home here, and then drag and grilling before we heels! I’ll give you today’s outfit and pictures from the day :)

  20 kommentarer  20 kommentarer om “random pictures”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • hey angelica! where do you edit your photos? especially those light bulbs/strokes? :) have a nice day!

   Reply
  • Åh vilka underbara bilder!

   Reply
  • Nice! haha gillar sista bilden mest ;)

   Reply
  • Underbara bilder!! :)

   vivantmaniqui.blogspot.com

   Reply
  • super härliga bilder! :)

   Reply
  • oh what nice photos.
   where is the rolling stones sweater from? i love it !!!

   some days ago i sent u an email…. but u didnt answer yet :(

   love, julka

   Reply
  • Random, but I love it! Du er fantastisk vakker!

   Reply
  • inspirert av http://lissis.blogg.no? :)

   Reply
  • Jag känner inte dig men du verkar vara så sjukt gullig och underbar Angelica :D Är så glad att du blivit så personlig här i bloggen och jag är så glad för din skull med all framgång som du får med stora företag som Nelly och DinSko bland annat. Hoppas du får en underbar helg!
   ____________Svar: Fan vad underbar du är! Och jag känner inte dig – men du verkar med vara en helt underbar människa, som kan ta dig tid och skriva sådär till en annan person :) Du ska bara veta hur glad din kommentar gjorde mig! SJUKT GLAD. Tack för att du skrev detta, STOR KRAM på dig! Hoppas du med får en kick-ass helg bönan. KRAM!

   Reply
  • love the shirt in the second pic. GREAT!!!!

   Reply
  • Kan inte du göra flera videosar? Alltså outfits videos? :) skulle gärna vilja se hur man går i skorna ovan!! :D

   Reply
  • Använder du en app när du redigerar bilderna på det viset som du gjort med sista bilden? Vad heter den isåfall? Och tack för en ruggigt bra blogg! Läst den i ca 2,5 år tror jag. Stor inspiration <3

   Reply
  • Herlige bilder! Høres ut som du har kost deg idag, du får kose deg ikveld også! :-D

   Reply
  • Angelica du verkar verkligen vara en underbart skön person och du är sjukt inspirerande med allt du gör, men du behöver inte hela tiden förklara dig att du inte alltid uppdaterar jättebra. Vi förstår att du bara är människa och att uppdateringen inte alltid ligger på topp, det blir lite tråkigt att läsa hela tiden!

   Ha en fin helg :)

   Reply
  • Härliga bilder! :D

   Reply
  • Du får säkert denna frågan tusen gånger om dagen (och har säkert redan besvarat den tusen gånger också), men i vilket program redigerar du dina bilder? De är så sjukt läckra och effektfulla! För övrigt tycker jag att du TVEKLÖST driver landets mest inspirerande blogg och piskar modevetaraner som Kling och Fahrman på fingrarna! Du är så varierad i din stil, sätter de shysstaste trenderna, och har sån bredd som kan tilltala så många! Förbannat vacker är du också! :) Ta åt dig av berömmen, du är verkligen förtjänt av det! Keep up the good work, girl! Stor kram <3 /Ida

   Reply
  • Fina du! Förlåt om jag är FÖR nyfiken, men vad hände mellan dig och Edvin?

   Reply
  • please tell us what app you used here to edit your pictures?

   Reply
  • I love your pics Angelica!!! I love your style! Kisses beautiful! <3

   Reply
  • Vackra du! Du inspirerar mig massor varje dag, med varje inlägg. Mitt långa brun/röda hår förvandlades till blont och kort, och jag har aldrig trivts så bra som jag gör nu. Ibland behöver man en spark i baken för att våga testa nya saker. Ha en underbar helg!

   Reply