Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:19 | July 21, 2012

  Shake it out


  Todays outfit/Top from H&M trend/Shoes from Weekday/Sunnies from H&M/Skirt from H&M trend/Knit from H&M/ Bag from Zara/

  Haha, jag hade nästan bara plagg från H&M på mig idag.. Jag och Lisa har strosat runt i Gamla stan, druckit kaffe, kollat på en dude som svalde ett svärd och bara njutit av att solen varit framme idag. Nu ligger vi döda framför tvn och softar! Lisa ska ta tåget hem till linköping ikväll, så då blir jag ensam hemma igen. Då ska jag passa på att bara ta det lugnt, få lite jobb klart och sen slappa framför en bra film!

  Haha, I had almost only clothes from H & M on me today .. Me and Lisa strolled around old town, drinking coffee, checking out a dude who swallowed a sword and just enjoyed the sun today. Now we are dead exhausted in front of the tv and hang out! Lisa will take the train back to Linköping tonight, so I’ll be home alone again. Then I like to just take it easy, get some job done and then relax in front of a good movie!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “Shake it out”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här