Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:44 | July 22, 2012

  Breathe me


  Me yesterday

  Vaknade skapligt idag! Har en hel del att stå i. Men jag ska se till att få lite jobb gjort ute i solen och ta vara på dagen! Det är strålande sol och blå himmel. Linda och Linus komme hit ifrån Linköping idag :) Det ska bli kul att få se dom igen. På tal om annat – om exakt en vecka drar jag till Galicien för att surfa med vännerna från surfakademin igen :D ! Det ska bli så himla, himla kul och jag längtar som en tok kan jag lova.
  Nej nu måste jag skynda mig lite på!
  PS. Ni kommer väl ihåg att även följa mig på instagram? angelicablicks heter jag där!

  Woke up pretty earli today! Have a lot to do today. But I’ll be sure to get some work done in the sun and seize the day! It is bright sunshine and blue skies. Linda, and Linus are coming here from Linköping today :) It will be fun to see them again. Speaking of other things – in exactly one weekin going to Galicia to surf with friends from surf academy again: D! It will be so much fun and I can not wait like, I can promise.
  No, now I must hurry a little!
  PS. You remember to also  follow me on instagram? angelicablicks is my name there!

  38 kommentarer  38 kommentarer om “Breathe me”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här