Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:54 | July 23, 2012

  #TurnUpTheLove

  …………………………………………………………………………………………………………………..Instagram @angelicablicks

  Idag har jag spelat in min video som ska vara med i Far East Movements musikvideo! HAHA, askul.
  Det livade upp min hemska dag litegrann iallafall.
  Nu sitter jag på tåget påväg till min farmor i Arboga. Som jag saknat henne.

  I have recorded the video for Far East Movements next musicvideo today! HAHA, so much fun.
  It made me a little bit happier in this sad day.
  I’m on the train to my grandma righr now. I have missed her so much.


  26 kommentarer  26 kommentarer om “#TurnUpTheLove”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Snygg bild!

   Reply
  • Nej, vad kul!
   Fin du är!

   Reply
  • Snygg bild!! :)

   vivantmaniqui.blogspot.com

   Reply
  • Nydelig hår!

   Reply
  • snyyyyyggg!! :)

   Reply
  • Hej, vill bara börja med att din blogg är grymt bra och du är så himla fin! Sen har jag en fråga :) kan inte du lägga upp en spellista här från spotify eller bara skriva ner ett gäng låtar du lyssnar på/tycker om? Skulle vara kul att veta vad du lyssnar på för musik :)
   Kram! <3

   Reply
  • Spännande !

   Reply
  • Super cute!

   http://lilylovelock.blogspot.co.uk/

   x

   Reply
  • Where is your jacket from ? Realy love it ?

   Reply
  • Where is your jacket? Realy love it!

   Reply
  • Ska vi inte lägga till varandra på Bloglovin? Jag skriver massor om mode, trender och en hel del inspiration :) Älskar din blogg!

   Reply
  • Älskar din blogg din stil är så snygg! Var är jackan ifrån den var jätte snygg!:):)

   Reply
  • har du och edvin gjort slut?

   Reply
  • I Arboga? Jag bor här & hade jag vetat att man kunde se dej på stan så hade jag kutat runt & letat! ;P Du är min mode idol, kör hårt! :)

   Reply
  • Hej Angelica! Vad trevligt att du besöker Arboga! Jag bor nämligen i Arboga. Det hade varit enormt kul att träffa dig. Hur länge blir du här och kommer du befinna dig i centrum? :))

   Reply
  • Hi Angelica,

   just saw your new hair do today, really really likin it!!!

   And by the way this picture is really cute ;)

   <3 Elisa

   {www.leboer.blogspot.com}

   Reply
  • NEJ VAD KUL!

   Reply
  • Gillar bilden, så jäkla härlig!

   Reply
  • hej Angelica!
   När jag läste att din farmor bodde i Arboga hajjade jag till ordentligt. En så liten stad och en av sveriges största modebloggare kommer hit. vart kommer du hålla till och hur länge kommer du vara här?
   har du vart i arboga många gånger? i vilket område bor din farmor? :-)
   skulle vara superkul att träffa på dig. får man ta ett kort med dig isf? :-)

   Reply
  • Klara: Hej där! Hehe vad roligt att du skriver :) jag åker hem redan imorgon, men jag och min farmor ska in till stan mellan 13-15 – då borde man kanske mötas upp? Träffar gärna alla er sim vill/kan! Jag kommer skriva tidigt på morgonen på bloggen vart jag kommer befinna mig så vi alla kan mötas upp! Puss

   Reply
  • Jag måste bara säga att du är heeeeelt galet fin !! och din stil är helt underbar . Jag har en fråga och skulle bli jätte glad om du svarade, jag tycker du sminkar dig helt otroligt snyggt , det ser så naturligt och fräscht ut liksom. Snälla kan inte du visa vilka sminkprodukter du använder eller om du vill göra en video där du sminkar dig hehe, om du redan har gjort det har jag nog missat det, kan inte du länka till de inlägget i sådana fall? tack , din blogg är bäst! :)

   Reply
  • Love this photo! xx

   Reply
  • Hej igen! Vad kul att du svarade. Jag vill jätte gärna hinna träffas innan du åker hem igen. Hoppas man kan få ta lite foton på/med dig :) vore fantastiskt! Kram

   Reply
  • Haha åh vad kul! min mormor bor också i Arboga! :)

   Reply
  • Fin bild! Gillar jackan :)

   Reply
  • Haha, for et herlig bilde! Nydelig antrekk du har på deg også :-)

   Reply