Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:43 | July 24, 2012

  lemon tree


  Todays/Dress from COS/Shoes from Aldo/Watch from Armani/Sunies from Lindex/Necklace from kyssjohanna.se/

  Vi är på g in till Handelsbanken i Arboga centrum! Är där vid tre, så ni som hinner och kan får gärna säga hej !
  Nu ska vi bege oss in till sSåhär ser jag ut idag när vi ska fira min Kusin Natahlie som fyller 18 år. Det är bara att klä upp sig och dra på fakesmilet medans min insida står i svarta lågor.
  Det är en nog en dålig egenskap hos mig. Att så fort jag mår dåligt så ler jag bara ännu större, tar mig an ännu större projekt och skrattar högre än någonsin, trots att jag egentligen skriker på insidan.

  Hjälp mig.

  This is what I look like today when we celebrate my cousin Natahlie who turns 18. I just have to dress up and take on my fake smile while my insides are in black flames.
  It’s probably a bad characteristic of me. That as soon as I feel bad, it makes me smile just even more, take on even larger projects and laughing louder than ever, even though I’m screaming on the inside.

  Help me.


  75 kommentarer  75 kommentarer om “lemon tree”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • MJAU vad snyggt! :) otroligt fina färger på skorna

   Reply
  • Haha låter riktigt konstigt, men hur får du dina tånaglar så fräsha? mina blir skiviga och jätteäckliga! Gör du på salong eller? Skulle vara kul att veta haha ^^

   Reply
  • Snyggt!! :)

   Reply
  • Beautiful watch!

   suvimariliis.blogspot.com

   Reply
  • Vad är det som har hänt? :(

   Reply
  • Those shoes are absolutley stunning!!! I would be smilling no matter what if I had those on my feet. Hope you are feeling better Sugar. You certainly look amazing. :) X

   Reply
  • Usch du låter som jag gör när jag mår dåligt. Hoppas du mår bättre snart aldrig kul när människor inte mår bra…
   Jag undrar vart någonstans i Arboga din farmor bor? Nästan hela min släckt är därifrån, underbara Arboga!!

   Reply
  • Snyggt!

   Reply
  • glöm bara inte att du är otroligt fin angelica.

   Reply
  • Åh, jeg vet så godt hvordan det føles! Det er helt forferdelig – innsiden og utsiden matcher ikke, og man føler at man sitter fast mellom noe som aldri vil rikke/flytte på seg. Ønsker deg alt godt <3

   Reply
  • Nu vet jag inte vad detta handlar om men vill ändå peppa dig med att du är ung, vacker och begåvad.Allting blir bättre med tiden ska du se.

   Kika gärna in hos mig om du vill vinna ett par ombloggade flatform skor;)

   Reply
  • Fina Angelica, så tråkigt att höra att du mår så dåligt! Vet själv hur det är att må dåligt, men som du, ler jag bara och låsas som allt är toppen. Men man måste påminna sig själv, att allt kommer att ordnar sig till slut! <3

   Reply
  • Åh. Var inne i en exakt likadan period för inte alls så längesen. Vet i och för sig inte vad som hänt, men känner igen mig i ditt beskrivande. I början gråter jag utan stopp. Sen får jag ryck och leker skitstark, helt omedvetet. Jag klär mig galnare, sminkar mig galnare, festar galnare.. Oftast ger jag mig på mitt hår också. Lovar att jag gjort allt. Klippt från superlångt till superkort, färgat från blondt till brunt till svart, klippt lugg, skaffat sidecut… ALLT (kul att jag låter sådär megatjejig och helt psykad..)! Måste vara nån automatisk grej som går igång, att man typ vill skydda sig själv från att hamna i samma skit igen? Önskar jag hade förmågan att säga nått bra, och inte bara det gamla vanliga “jag förstår”. Men trots det så måste jag faktiskt säga att jag faktiskt förstår. Och att jag hejar på dig!! Du verkar vara en otroligt fin och stark tjej. KRAM!

   Reply
  • OMG. Your skin looks like tandoori chicken. Terrible. You look forty years old.

   Reply
  • I know how you feel, I always mask my real emotions with a fake smile.
   Just remember sometimes we have to let it all out :-)

   Reply
  • Jag tycker du ska färga tillbaka håret till det helblonda igen!Det va mycket snyggare än så du har nu,det ser nästan ut som du har en mössa på fast ändå inte,det ser inte så naturligt ut;)

   Reply
  • hoppas verkligen du mår bättre snart! lots of love

   Reply
  • Angelica, du fick en klump i min mage att växa nu.
   Jag känner igen mig i dig. Jag biter ihop och allt blir till ett skådespel och man lurar andra. Till sist lurar man sig själv också. Det är inte bra. Det hände mig nyss, att jag bara fortsatte och fortsatte och jag hamnade på akuten. Min kropp sa nej.
   Nu har jag precis lärt mig att stoppa i tid och det beundrar folk mig för. Folk fattar, dom klandrar inte.
   Det är JÄTTEVIKTIGT att lyssna på kroppen och hjärtat. Man är inte mer än människa.
   Jag hoppas du ändrar ditt mönster och taggar ner. Du är klok. Vad som än har hänt och fått dig att må såhär ska du veta att du är en jättefin tjej som många ser upp till. Genuin och go. Puss, Angelica!

   Reply
  • Loving the shoes. gorgeous

   Reply
  • It has been said, ‘time heals all wounds.’ I do not agree. The wounds remain. In time, the mind protecting its sanity, covers them with scar tissue and the pain lessens. But, it is never gone.
   Rose Fitzgerald Kennedy
    

   Reply
  • hoppas allt löser sig och blir bra snart! du är inte mer än människa och man behöver inte alltid vara stark! fin du var i håret btw! kram

   Reply
  • Underbara skor! Kämpa på tjejen, du är grym!

   Reply
  • Snygga du! Hade jag varit du så hade jag tagit det lugnare med allt o lyssna på vad kroppen säger. Jag hade själv nattsvarta perioder när jag var “yngre” och önskar att jag hade vågat lyssna på mig själv o kroppen mer än jag gjorde istället för att bara pressa på ett leende, rycka upp sig och låtsas som ingenting. Kramis

   Reply
  • hur länge kommer du vara i Arboga?

   Reply
  • Snyggt!

   Reply
  • Angelica, du är så duktig i allt du tar dig an !

   Reply
  • WOW, du er blevet brun. Jeg elsker din tøj smag, og følger dig hver dag. Jeg har selv lige lavet en blog, følg mig: sheilalukman@blogspot.dk

   Reply
  • Men fina Angelica, vad är det som har hänt?

   Reply
  • Fina fina angelica! Det tynger mig att läsa att ditt humör dalar. I bland är det bara tiden som kan få en att må bättre tillslut, men jag vill gärna dela med mig av några ord som kanske, förhoppningsvis, kan ge dig ett ärligt leende på läpparna för en stund. Jag kollar många bloggar om dagen, men din verkligen läser jag. Dels för att du är rolig och skön, dels för att du har den absolut snyggaste stilen (utan tvekan, resten av modebloggarna hittar stor del av sin inspiration här), men främst fastnade jag för dig och din blogg pga att du verkar vara en så fantastiskt fin människa. Du är jordnära, snäll och ödmjuk. Det märks så tydligt när du skriver. Jag är inte en sån som kommenterar bloggar jag läser (nån konstig stolthets-grej kanske) men din blogg kommenterar jag ibland. Och till och med, helt öppet, kommenterade jag en bild på din instagram och du svarade och tackade och kallade mig fin. Det är ovanligt att en offentlig person gör det och det är något som verkligen uppskattas!

   Det är okej att må dåligt och vara ledsen. Jag har precis varit inne i en svacka själv då jag för första gången i mitt liv blev dumpad. Mådde så dåligt att jag fick två panikångestattacker (för en kille? Hallå, sån är inte jag egentligen? Haha) men trots det har allt vänt och jag mår bra. Jag längtar tills du skriver att du mår bättre, och tills dess skickar jag värmande fina tankar till dig i hopp om att dom lyckas stråla igenom.

   Glöm inte bort att du är en stor inspirationskälla. Både gällande vad man vill ta på sig och hur man vill vara. Men din snälla attityd är jag säker på att du kommer komma långt, på riktigt :) Och människor som känner stark sorg är människor som kan känna stark glädje och som lyssnar och bryr sig om sina medmänniskor. Det är i alla fall min erfarenhet!

   Reply
  • I wish I could help you. But I know nobody can help when you are really sad. Nothing can make you happy. The time don’t take your memories, that’s true, but it’ll get better. You’re a beautiful, wonderful woman and honestly sometimes I wish I would be you. I really adore you..
   I don’t know why you sad, maybe you could tell.. 
   The last year was so damn sad for me. And I’m like you. Always smile harder when I honestly could cry. 
   I embrace you, much love from Germany. 

   Reply
  • Usch, jag känner igen mig allt för väl i den där känslan. Finns nog inget jobbigare än att låtsats vara glad och hänga med i vardagen, trots att det känns som att man ska brista helt och hållet på insidan. Det är fruktansvärt tungt att bita ihop och vara stark i såna situationer. Som sagt – been there, done that, got the tshirt. Men allt ordnar sig, även om det känns väldigt långt borta. Önskar att jag kunde ge dig en stor kram! Det verkar du behöva. Ta hand om dig <3

   Reply
  • Och jag vill även tillägga att jag håller med Jenny till hundra procent, den kommentaren hade jag inte kunnat utforma bättre själv. Du är en ärlig och fin människa rakt igenom Angelica, och det kommer du komma långt med :)

   Reply
  • Hoppas att du snart mår bättre!!

   Reply
  • beautiful dress, beautiful watch, beautiful girl!

   Reply
  • jäkligt snygg outfit !

   Reply
  • Åh men du. Usch jag förstår dig precis! Men du måste våga vara sårbar. Det är hemskt och det är jobbigt, men ibland måste man bara. Bara få gråta och få vara ledsen. Det gör dig inte mindre värd eller till en dålig person. Det är mänskligt. Och du vet själv hur stark du är! Även om du ligger på botten vet du att du orkar ta dit upp igen. Ibland måste man falla för att kunna växa upp igen.
   Livet är som en hästhoppning. Du går in med 110 % och tänker att “detta ska jag ta mig tusan klara!”. Det finns ett antal hinder på vägen och man måste ta sig över dem. Vissa klara man utan problem, men ibland tar det stopp. Man måste stanna upp, tänka om, ta något extra varv och sedan köra igen.

   Förlåt ifall allt låter så ologiskt, men vill bara hjälpa och hoppas några av mina ord kan vara en liten stöttepelare. Du är grym! Man måste inte vara på topp varje dag, alla har rätt att få känna sig riktigt nere och deppiga, även du. Och ut med det. Släpp ut det bara, det gör dig gott!

   Skickar en BAMSEKRAM från Falun till dig! :)

   Reply
  • Åh! Många kramar. Hoppas du känner dig glad igen snart. Superfin hela du!

   Reply
  • When I’m feeling like that I think to myself: I’m a queen, head up otherwise my crown falls’ – until my body and soul are really convinced that I’m happy… it’s contagious .. keep your mind safe and I think what really helps me is that feelings and emotions like sadness are transitory, they do not last forever, they do not . Remember that! You may wake up tomorrow felling much more positive .
   The best to you , you look amazing.
   Love from Portugal

   Reply
  • feeling* that’s what I meant .
   Love you :D

   Reply
  • Vad det än är för jobbigt du handskas med så går det alltid över. Tiden läker alla sår, så acceptera att du har er lite jobbigt just nu, och blicka (hehee) framåt, det hjälper mig för det mesta :) tänker på dig

   Reply
  • German Flag high heels :DD

   Reply
  • det är inte fel att “skrika” ut sina känslor, för det hjälper oftas.. hoppas att du mår bra snart vännen.. massor med kärlek <3

   Reply
  • Jag vet att många utav er bloggare, särskilt ni med tusentals läsare, inte vill lämna ut för mycket av ert privatliv, vilket jag har förståelse för, alla behöver faktiskt inte veta precis allting och ni har ingen som helst skyldighet till att berätta någonting heller. Men samtidigt kan jag känna, varför inte? De som läser din blogg gör det antagligen av den anledningen att de gillar dig, ser upp till dig och inspireras av dig på ett eller annat sätt. Och gör de det, så bryr de sig också om dig, och kommer därmed att stötta och uppmuntra dig när du må dåligt. Så vad vill jag då säga med det här, tänker du? Jo, att du borde släppa in dina läsare lite mer. Berätta hur du känner och vad som försiggår i ditt huvud. Låt oss finnas där för dig <3

   Reply
  • Fina du! Hade hoppats på att hinna träffa dig i Arboga, men jobbade.. :(
   Många kramar till dig, efter regn kommer solsken!

   Reply
  • Men lilla vännen! <3

   Reply
  • Kämpa på, allt kommer bli bra. Kramar!

   Reply
  • To Nana:
   I really don´t understand WHY you have to be so awful to someone who is in obvious pain about something.
   It´s like stomping on someone that is already down…..
   Your comment is what is terrible! Why do you feel the need to write that down? …. So unnecessary and mean…..

   Och till slut, alla mår vi dåligt stundvis, det kommer sådana perioder, men glöm inte att du kommer må bättre, det finns mycket att må bra för också! Hoppas du känner dig bättre snart.
   Kramar

   Reply
  • Håller med Jenny….du är en SÅN fin o varmhjärtad människa ,du är starkare än du tror o låt INGEN annan få dig att må “för” dåligt. Man har ALL rätt att inte nöja sig med mindre än vad man vill ha o är värd!
   Styrkekramar <3 <3

   Reply
  • To Nana!! Eat my shit,you su…!!
   Håller med dig Elin….
   Angelica: You are stunning!!!!! Love you!!

   Reply
  • Ibland måste man ta ett steg tillbaka och se livet från ett större perspektiv för att se vad man har och vad man saknar. Vad är viktigt för dig i slutänden? Vilka betyder något och vilka vill du ha nära? När du finner dina svar så gör allt för att visa de
   Nära att du älskar dem och var tacksam för allt vackert som finns i ditt liv.
   Må väl/ Karin

   Reply
  • Kör du BUS eller solar du? Hoppas att du snart mår bättre! Kram från Linkan

   Reply
  • Hoppas du mår bättre snart! Man får ha sina dåliga stunder ibland, det har vi ju alla. Ta hand om dig! <3

   Reply
  • Hej Angelica! Jag förstår precis hur du känner dig. När min pappa gick bort för 7 månader sedan idag, så trodde jag att jag aldrig mer skulle kunna le eller skratta igen. Jag som älskar att skratta över allt annat. Så när skolan började för mig efter en helvetisk jullov, så skapade mitt undermedvetna denna starka tjejen som sa att hon mådde bra, som log och skrattade. Hon som aldrig skulle bryta ihop inför vännerna eller ens erkänna för sig själv att hon inte mådde bra. Medans mitt inre bestod av spillror. Under 3 månader försökte jag hålla skenet uppe och försökte vara ett steg före, lät inte mina känslor ta över hand. Jag försökte febrilt tejpa ihop ett korthus som hade rasat och med en enkel stöt skulle det falla samman. Men det gick sämre för mig i skolan, jag var nära på att bli spärrad. Jag satt hemma i min lägenhet och grät och var ständigt arg på min mamma. Inte förens jag bröt ihop på min praktikplats och i ren panik kontaktade skolans kurator, då insåg jag att jag inte mådde så bra som jag trott och erkände det för mig själv. Just det här att prata med andra och faktiskt säga ärligt att idag är det inte så bra, har varit till hjälp. Idag mår jag bättre och har börjat bygga upp mitt korthus i den takt jag klarar av. Med detta vill jag säga Angelica att det är okej att ha sådana dagar då man vill skrika ut och kasta saker omkring. Att ha upplevt de dåliga dagarna, får en att verkligen uppskatta de bra sen. De dåliga minnena bleknar med tiden och ersätts av fina. Men glöm inte att stanna upp ibland och glöm inte att du är starkare än du tror! Hoppas det känns bättre snart. Många kramar, M

   Reply
  • Usch då älskade du , hoppas det fixar sig nu snart!! Puss på dig , skickar massa styrkekramar till dig !

   Reply
  • Älskar brudar som du, balla, inspirerande och driva! Du tar dig igenom det dåliga!

   Reply
  • men åh, du är bara för fin!

   Reply
  • Hur lyckas du med att ta sådana fantastiska bilder?! Blir impad varje gång jag kikar in här (=dagligen). Det skulle vara så intressant och givande om du sa vilket redigering program du använder dig av och kanske en liten genomgång? :) Stora kramar och jag hoppas du börjar må bättre riktigt snart!

   Reply
  • i think a lot of people know how you feel & nobody likes to be in that situation! try to keep your beautiful head up and look forward! the future will bring beautiful things! it can only get better xx

   Reply
  • Hej! Jag älskar din blogg, och jag hoppas att du mår bättre snart. Ville bara fråga dig en grej -jag rä en såndär tjej som får skuldkänslor för allting (vilket kanske inte hör till saken), allafall, och jag har satt upp massa nya “insperations-bilder” i mitt rum.. jag har satt upp en bild på dig, en när du sitter i ett vitt fönster, som jag hittade på weheartit. Det jag ville komma med detta är -får jag verkligen det för dig? Jag menar, du kanske inte vill att nån har ett kort på dig i sitt rum?:P Har så himna mycket skuldkänslor just nu, så om det är ok vore det grymt om du svara och sa det (men förstår om du inte orkar). Nu ska jag inte störa mer, haha.. /ida :)

   Reply
  • Fina du! alltid lika förtjusande! kämpa på.

   Reply
  • Du är så otroligt fin :)

   Reply
  • fast varför gör du så? det är ju falskt.
   alla har dåliga dagar ibland och det är ju bara att säga det?
   var dig själv fullt ut istället! :)

   Reply
  • Men det kan ju också vara en styrka att stå sådär rakryggat, och le när man egentligen mår skit… Jag blir typ tvärtom, sätter mig typ bara i ett hörn och pratar inte med nån… Hoppas iallafall allt blir bättre. Du är min förebild<3

   Reply
  • Ahh önskar jag inte skrivit typ.

   Reply
  • Don’t like to see you sad! but i guess we all have those periods where we feel sad and don’t want to do anything but lay in bed all day. This year hasn’t been such a good year for me, had a lot of setbacks and i felt sad all the time. But maybe it’s a good thing! Feeling bad, makes you appriciate the good times so much more! This sad feeling isn’t gonna go away soon, but just surround yourself with good things and good people. Spoil yourself! You deserve it, you are beautiful and an inspiration to so many woman all over the world! And believe me, even the worst feelings, they fade away. In the mean time, just learn from it, become a stronger person out of it! And remember, you are not the only one honey! Hope you feel better soon:) kisses from the netherlands

   Reply
  • Huff, det er ikke alltid like lett.. Ta en dag om gangen! <3 Du er nydelig!

   Reply
  • snälla angelica kan du lägga upp en video på hur du lockar ditt hår/luggen, för mitt hår är lika långt som ditt och jag får verkligen inte till det! du är guld värd ifall du gör det snälla snälla!

   Reply
  • Kram på dig! ❤

   Reply
  • Love that dress! Could you tell me what size you are wearing?

   xx

   Reply
  • Men vad är det som har hänt som kan dra ner dig så mycket? Du kommer bara må ännu sämre om du drar på världens leende. Prata om det med någon.

   Reply
  • fina färger du. Och eftersom att jag inte vet vad som hänt kan jag inte hjälpa mer än att säga att det kommer gå över och du kommer må bra. Vad är ett liv utan må bra-och-dåligt-kurvor?
   Kram på dig.

   Reply
  • Åh, så nydelig du er! :-)

   Reply
  • va brun och fräääsch du är :D

   Reply
  • Åh! Vad fin du var i det röda, helt underbart! Stora kramar från Jennifer

   Reply
  • Var har du köpt din Armani-klocka? Är det en äldre modell? Tacksam för svar!

   Reply