Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:03 | July 26, 2012

  för de brända broarna


  Todays outfit/Skirt from H&M/Top from H&M trend/Sunnies are my mom’s/Shoes are old/Bag from friis&co/Watch from Armani/Necklace from kyssjohanna.se/

  Sitter hemma hos min mamma och gosar med våran hund Milan. Har lite kvar att köra till tippen innan jag ska boka tåg hem till Stockholm! Hem. Ja, det är mitt hem nu och ska jag vara ärlig så känns det så förbannat skönt. Att få starta om på nytt. Jag ska spendera natten hemma hos bästa Amanda eftersom jag har lite svårt att sova själv, så vi ska väl snacka om livet och bara umgås. Precis det jag behöver.

  Sitting at home with my mother and cuddling with our dog Milan. I have a little left to get to the tip before I book a train back to Stockholm! Home. Yes, it is my home now and I’ll be honest, it feels so damn good. To get a fresh start. I’ll spend the night at Amanda’s place because I have a little bit trouble sleeping myself, so I suppose we are going to talk about life and just hang out. Just what I need.


  36 kommentarer  36 kommentarer om “för de brända broarna”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här