Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:52 | July 27, 2012

  With a smile


  Me & Eric last weekend

  Många utav er har frågat “Varför ler du aldrig med tänderna på bild?” och det är faktist en “grej” jag har haft för mig sedan jag var liten just för att jag tycker att mina tänder är ojämna framtill, men det konstigaste är att absolut ingen annan har märkt det. Det är jag själv som byggt upp något i mitt huvud som jag sedan hållt fast vid. Visst är det konstigt det där med “saker man får för sig” ? . Jag hittade den här bilden från helgen och kände att ” Jag ska göra en pakt med mig själv att försöka le iallafall på varannan bild som tas ute, eller när man fikar osv! ” Dvs de mer personliga bilderna. På så sätt kommer den där “spärren” i huvudet släppa tillslut.
  Har ni några sånna “grejer” för er? Komplex eller liknande? Om ni vill så får ni gärna berätta om det!

  Jag tror vi är för insnöade på att försöka uppnå ” det perfekta”, fast att vi egentligen är så attans fina och vackra – precis som vi är!
  Vare sig vi är korta eller långa, lite större eller lite mindre , har stora höfter eller mindre höfter, Stora eller små bröst. Vi ALLA är vackra!
  Och jag tror verkligen att det är våra små skavanker och skönhetsfläckar som gör oss unika och speciella på våra egna sätt.

  Many of you have asked “Why don’t you ever smile with your teeth on pictures?” and it is Actually a “thing” I have had since I was little because I think my teeth are uneven in the front, but the strangest thing is that absolutely no one else has noticed it. It is I who have built up something in my head which is not true. Isn’t it strange about the things “you make up in your mind””? . I found this picture from this weekend and felt that “I’ll make a pact with myself to try to smile atleast on images taken outside, or when you have a coffee, etc.” On the more personal images. In this way, I will “unlock” my “thing” in my head .
  Do you have these kinds of “stuff” for you? Complex or something like that? If you want, you are welcome to tell me about it!

  I think we’re too snowed in trying to achieve “perfect”, even though we already are so fine and beautiful – just as we are!
  Whether we are short or long, slightly larger or slightly smaller, have big hips or small hips, large or small breasts. We ALL are beautiful!
  And I really believe it’s our flaws and imperfections that make us unique and special in our own way.


  51 kommentarer  51 kommentarer om “With a smile”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Har också komplex över mina tänder, men det roliga är att alla andra ser ut som levande frågetecken när jag säger det, haha!

   Reply
  • Bäst är du Angelica, tack för en bra blogg och ord som får mig att bli nöjdare med mig själv!

   Reply
  • Om du har gjort dina läppar, vart har du gjort det i så fall?

   Reply
  • Du har jo så vakre tenner! Som barn hadde jeg stort kompleks for at jeg hadde så breie føtter at jeg gikk på hælene slik at de skulle se smalere ut. Jeg var nok den eneste som syntes det var noe i veien med føttene mine… Vi jenter/damer er ofte så strenge mot oss selv, dessverre…

   Reply
  • Märkligt dedär, du har ju superfina tänder! :)

   Reply
  • Du er jo helt nydelig når du smiler! Hadde en ting når jeg var yngre, hvor jeg synes jeg fikk så stor nese når jeg lo, så jeg skjulte det med hånden! Haha.. Helt utrolig å tenke på nå men :-)

   Reply
  • Jag gillar inte mina tänder och log nästan aldrig med tänderna förut. Nu gör jag det mer och mer, börjar gilla det. Dom är en del av mig, mina snea tänder ;)

   Reply
  • Dina tänder är ju jätte fina!
   Jag gick till jobbet igår utan något puder eller foundation och det är stort för att vara mig kan jag säga haha :D

   Reply
  • Jeg syns ikke du har skjeve tenner, synes hele deg er nydelig! :)
   Jeg også har komplekser, og jeg tror det er helt normalt.Jeg har det spesielt mye for mage, øyne og lepper! Utrolig slitsomt igrunn, men jeg er enig i det du sier at det er det som gjør oss til oss! :))
   Kan jeg spørre hvordan du holder deg i form?

   Reply
  • I had never noticed you not showing your teeth before, but you look beautiful, and have a lovely set of teeth and a great smile….smile away xx

   Reply
  • det där tror jag du har helt rätt i! vi hänger upp oss på saker som egentligen bara sitter i vårt huvud. ja menar du är ju superfin när du ler :)

   Reply
  • Du är så himla söt när du ler :)

   Reply
  • You look amazing!! :) Great picture…

   vivantmaniqui.blogspot.com

   Reply
  • Ser dig som en av de vackraste, och du är så klok! :) Jag har komplex över min mun, men å andra sidan finns det ju inget vackrare än ett leende så jag vet det är dumt att ha det – man får jobba på’t :)

   Reply
  • jag har samma komplex som du! Det är först nu i sommar som jag sakta börjar försöka le med tänderna :)

   Reply
  • åh mysig bild!

   Reply
  • yes I don’t like my teeth either – I think they are too dark ;) and then I have always had something with my legs but it’s a lot better now that I’ve become older. But I used to think that they were too thin and I was jealous of other girls legs because they were closer in the “middle” or what you want to call it. But today it’s not a problem for me – now it is only my belly I complain about – I just gave birth to my first child and I hope to get into shape as soon as possible :) but you are right, we are all beautiful in our own way!

   Reply
  • Jag gillade mina tänder ända fram tills att en tandläkare slipade bort ett litet jack i ena framtanden som jag har haft så länge jag kan minnas. Så ena tanden är typ rund nu och det är verkligen jättefult. Därför ler jag aldrig med tänderna längre.. haha..

   Reply
  • Du har sån jävla underbar stil! INSPERATION!

   Reply
  • your teeth look great! mine are a little uneven i think from biting things open with my teeth hehe. so i am trying to stop! great smile xoxo
   socialsexystyle.blogspot.com

   Reply
  • Gud va söt du är!

   Reply
  • Hej finaste angelica! Vill börja med att säga att jag tycke du är så jäkla vacker men framför allt så verkar du smart och äkta. Läser din blogg så ofta jag kan och får mycket inspiration varje gång jag klickar in här. :)
   Mina komplex då? Hade som liten faktiskt världens snedaste tänder(och nu menar jag faktiskt riktigt sneda). Har haft tandställning så länge jag kan minnas och har också opererats i munnen pga problem med tänderna. När jag var liten sa en tandläkare till mig att mina tänder inte kunde fixas alls och jag kommer i håg hur mamma bara grät. Hursomhelst e dom fixade och har alla tänder kvar. :) lovade mig själv att genast när jag får tandställningen bort ska jag inte ha någon orsaka att inte älska mitt utseende. Har hållit löftet och ler nästan alltid ett brett leende på bilder, haha. Har nog komplex för mina fula fötter och dålig hy nu och då men vadfan jag e ju snygg ändå! Ha det bra, du är finast!

   Reply
  • jag har precis samma komplex med tänderna!

   Reply
  • va härligt att läsa, även fast du kanske inte känner så. Har själv komplex för mina tänder och haft ända sen jag var liten. Men tillskillnad från dig har jag alltid fått höra att jag har kanintänder och det är sånt som alltid sitter i…

   Reply
  • tycker du är så himla vacker, att du ler gör det hela bättre!
   Jag själv har haft komplex över ett födelsemärke jag har på ryggen, hade så svååårt för det när jag var yngre då jag även vart retad för det. Idag i (vuxenlivet) så bryr jag mig inte.. men märker att människor ibland kan titta och då kan osäkerheten titta fram lite.. som t.ex det här med att aldrig gå i linne osv. alla är vi människor i know, men det är så svårt ibland.
   Har även hållt mitt löfte sedan några år tillbaka att jag ej ska låta påverka mig.. det definerar mig. take it or leave it. :)
   Må bäst Angelica!

   Reply
  • Du är så fin Angelica, så otroligt vacker!
   Jättebra text som verkligen stämmer. Du inspirerar och utstrålar glädje i bloggen, Love it!!

   Reply
  • Jeg lutar alltid hode till sidan när nogon tar kort! Fordi jeg innbiller mig att jag är jätte rund i ansiktet! Og sen smilar jag aldrig, for da får jag bollekinn! Haha, det her måste va nån grej vi tjejer har fått för oss!!

   Reply
  • Tack för att du är så ärlig och smart! Att du som har så mycket inflytande skriver såna här saker är jätteviktigt. Att du dessutom visar att du gör någonting åt det gör mig så glad! Att det inte bara är tomma ord som man “ska” säga men som man innerst inne kanske inte tror på och därför inte lever efter. Hoppas jag får se dig le stort mer framöver! Du är så vacker!

   Reply
  • You have a really beautiful smile :D I feel the same with my teeth xD.
   I think it’s curious how we make up some things in our minds which aren’t true at all, but if we get obsessed with them, they can become dangerous. You’re so right with what you’ve written. We all are beautiful in our own way, and if we tried to be like everyone, we all would look the same, just like clons. We all should like and love ourselves.
   Honestly, since I started reading your blog, I like you more everyday. Maybe you can’t see it but you give strength to many of us. You don’t only inspire with your blog, you do more than that, you spread the message that we have to love ourselves because we all are beautiful just the way we are; sometimes our flaws we can’t stand are the loveliest things about us. We shouldn’t try to be perfect, because we already are it: our flaws make us perfect. Beauty is everywhere.
   I love you, Angelica. You’re perfect to me.

   Reply
  • I think you look beautiful when you smile with your teeth.

   http://jenalyenns.blogspot.ca

   Reply
  • You have a lovely smile so you should smile more :)
   I’ve had trouble with my skin (bad acne but it’s getting better now so its time to work on my confidence. I would also like to have a better jaw line.

   Reply
  • Med de tänderna hade jag lett på varenda bild. Jag har själv komplex för mina tänderna, men jag jobbar på det varje dag genom att göra som du le på varannan bild. Du är så fin och inspirerande! Kram

   Reply
  • You have a beautiful smile. Gorgeous teeth!! :)

   http://sophisticatstyle.blogspot.co.uk/

   xx

   Reply
  • Jag ler inte med tänderna heller, men just på grund av att det är onaturligt för mig, för min mun. Det är inget jag inbillat mig själv utan det har alltid varit så. Vi alla är formade på olika sätt och jag kan bara inte. Om jag såklart inte skrattar, men när jag ler vanligt så är munnen stängd haha! Folk har påpekat detta men vad fasen kan jag göra åt det då? Det är inte mitt fel. Givetvis är det något jag önskar jag kunde göra något åt, vem vill inte ha ett vackert vitt leende att visa, men såhär är det, får stå ut helt enkelt.

   Har så sjukt många komplex utöver detta att jag inte vet vart jag ska börja. Ogillar att ha håret uppsatt, känner mig naken, utblottad, då. Samt att jag då visar nacke och axlar vilket jag avskyr. Sedan mina överarmar, min mage, min hy, mitt hår (vill gärna ha det nytvättat och/eller fräsht&volym på ett eller annat sätt). Min näsa, läppar, ögon, ansiktsform.

   Hudtonen är också ett av mina största komplex, skulle inte tacka nej till en varm hudton. Att slippa bli rosa i huden på vintern och slippa bli röd om somrarna när man solar, att helt enkelt se lite fräshare och finare ut som jag faktiskt tycker en varm hudton gör.

   Okej, nu kanske det räcker?! =P xx

   Reply
  • Säger som många andra, jag ler inte heller med mina tänder. Det är pga att jag har tandställning just nu som rättar till allt, hade innan dracula tänder. Såg lika hemsk ut som det låter. Om några månader blir det operation för att rätta till både min övre och neder käke. Då kommer även min näsa se bra ut i profil, nu är “munnen och hakan” så långt in i ansiktet så det ser bara dumt ut i profil.. Can’t wait :) Tack för superbra blogg rader varje dag! puss på dig!!

   Reply
  • åh vad du är vacker. speciellt när du ler med tänderna! jag har haft precis samma problem, men det senaste året har jag typ bara smilat med tänderna! tycker det är mycket finare så! :)

   Reply
  • U look beautyful when u smile! Seriously! Keep doing it! There is so much more positiv energy coming from u with a smile on ur face! Xx

   Reply
  • I haaaaate my thighs and they are just impossible to loose…

   Reply
  • Jeg også er som deg! Jeg klarer nesten ikke å smile med tennene mine på bilder. Jeg hadde en tann i flere år som sto veldig ut i forhold til mine andre tenner. Denne tannen hatet jeg og jeg nektet å smile med tenner på bilder. Jeg bestemte meg for å trekke denne tannen, men selv om den er trekt og borte nå så klarer jeg fortsatt ikke å smile helt på bilder, fordi det er blitt en uvane og jeg liker meg ikke selv når jeg smiler med tenner selv om alle rundt meg sier at jeg er nydelig da jeg smiler med tenner.

   Vi må definitivt bli flinkere med å smile med tenner. Og du har helt rett i det du sier, alle er vakre som de er. Utrolig bra skrevet :-)

   Reply
  • Your smile is absolutely beautiful, Angie, really <3

   Reply
  • Smile! you have no flaws!

   Reply
  • Jag har fått för mig att mina fötter är horribla. Jag bär aldrig skor med öppna tår och när jag tar av mig till barfota, utan att jag tänker på det, viker jag in tårna. Superkonstigt, mina fötter är helt normala men det är något jag absolut fått för mig.
   Du är så himla vacker vill jag säga också!

   Reply
  • Kan inte le med tänderna på bild, går bara inte. Nån gång ibland när jag tar bilder själv, men då blir det ett väldigt diskret och blygt leende, aldrig stort och glatt. Är verkligen avundsjuk på personer som bara ler så där öppet som om det vore världens enklaste sak i världen (min kompis Fredrica – världens vackraste leende, på riktigt). Vilket det är, eller i alla fall borde vara, om jag själv inte hade haft sånna komplex. Men ska se till att skaffa räls, och sen får vi se. Är glad i alla fall att mina tänder inte ser ut som de gjorde när jag gick i lågstadiet – framtänderna var HELT sneda bakåt och gav mig en stor glipa emellan, vilket jag annars kan tycka är snyggt, men mina tänder var verkligen katastrof, ojämna och sneda hit och dit. Fick ha dag -och nattandställning i många år, var dock väldigt slarvig vilket jag ångrar idag. Menmen. Hehe tjena romanen. Nä, men du är bäst Angelica, och jag hade varit överlycklig med ditt leende. Du är min dagliga dos inspiration. Puss på dig

   Reply
  • jag är kobent och har lärt mig att stå så att det inte syns….asobekvämt och jag fattar inte varför? har gjort så sedan nån idiot i högstadiet härmade mig då jag gick…..

   Reply
  • Varje gång någon tar fram en kamera lägger jag huvudet på sne och vänder min “snygga sida” till. Det är för att jag tycker jag har stort och fyrkantigt ansikte, och nu förtiden gör jag den posen utan att tänka på det. Alla mina profilbilder på facebook är i den posen och alla mina vänner retas hela tiden “nu gör vi Linnea-posen!” när kameran är framme!

   Reply
  • you should definitely smile with your teeth more often. you look absolutely lovely! :)

   Reply
  • du är supersöt när du ler med tänderna! Så fortsätt med det :)

   Reply
  • Jag är precis likadan. Jag har en glugg, när jag var yngre påpekade folk det ofta och jag började tycka det var fult. Tillslut gick det så långt att jag nu har tandställning för att få ihop tänderna. Det har liksom satt sig i huvudet att det är fult även om mina vänner påpekar att det är fint och att det är mitt kännetecken. Förr höll jag alltid för munnen med handen när jag log bara för ingen skulle se, det har jag dock ändrat på.

   Reply
  • Jag ler faktiskt aldrig med tänderna på bild, aldrig. Och kommer antagligen aldrig att göra det heller.
   Jag ser jättelurig ut haha! :3
   Dock bara på bild! Annars visas tänderna vitt o brett när jag ler :)

   Reply
  • exakt samma för mig!!!!!! Har inte en enda bild på mig när jag ler med tänderna nästan..

   Reply
  • such nice words :)

   Reply