Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:26 | July 28, 2012

  10 (oviktiga) sanningar om mig


  1. Jag har HEMSK fotfobi.. Jag skojar inte! Kommer någon ens som 1 meter ifrån mig med sin fot så blir jag rädd, arg och panikslagen.
  Jag tycker att fötter är bland det äckligaste som finns och då är jag varken rädd för ormar eller öppna sår osv.
  1. I have HORRIFIC footfobia .. I’m not joking! If anyone is even as 1 meter away from me with his/her foot I will get frightened, angry and panicked.
  I think feet are among the grossest thing and then I am not afraid of snakes or open wounds, etc..

  2. Som jag nämnt tidigare – Jag får extrem hicka ifall jag skrattar hysteriskt alldeles för länge! Slutar jag inte skratta när jag får min hicka så spyr jag tillslut. Hur sjukt är inte det? Kommer ihåg att jag och mina kusiner skratta sådär mycket en gång när vi var små vilket resulterade i en pizza på golvet, haha.
  2. As I mentioned before – I get extreme hiccups if I laugh hysterically too long!If I don’t stop to laugh when I get my hiccups, I will throw up in the end. How sick is that? Remember that I and my cousins ​​laugh like that much once when we were small, resulting in a pizza on the floor, haha.

  3. Jag pratar bred östgötska. Många läsare som träffar mig säger “Oj! Jag trodde INTE du pratade sådär.. ja trodde du skulle låta som en stockholmare eller med en rikssvensk dialekt!” .. Men japp, så är det! Jag är extremt östgötsk!
  3.My accent is Östgötsk.. Ans I talk very wide Östgötsk. Many readers who talk to me say “Wow, I didn’t think you would talk like that .. I thought you would sound like a person from Stockholm or with a nationwide Swedish dialect!” .. But no! I am extremely östgötsk!

  4. Jag är kvick som tusan på att snappa upp låttexter och därav min specialitet – RAPP! Jag kan hela texterna till bl.a “Drop it like it’s hot” och “Dance(ASS)” med Big sean.. Nu bearbetar jag av “Look at me now” med Chris brown och Busta Rhymes och jag är på god väg!
  4. I am witty as hell to pick up lyrics and rap is my specialty ! I can whole texts to songs such as “Drop it like it’s hot” and “Dance (ASS)” by Big sean .. Now I’m in process of “Look at me now” with Chris Brown and Busta Rhymes and I are on track!

  5. Jag gillar inte söta smaker såsom bakelser, kakor, godis osv.. Jag kan tycka att en bit choklad ibland är gott – Men annars är de usch. Jag gillade godis lite förut, men tycker mest att det växer i munnen nuförtiden. Jag föredrar mer salta saker såsom mat, chips, nötter osv..
  5.I do not like sweet flavors such as pastries, cookies, candy, etc. .. I would think that a piece of chocolate sometimes is good – but otherwise they are yuck. I liked candy a little bit before, but not anymore mostly because it grows in my mouth these days. I prefer things such as food, chips, nuts, etc. ..

  6. Som liten hade jag EXTREM fobi för att spy och få maginfluensan. Jag kunde knappt vara i samma rum som någon som bara sa att den “hade lite ont i magen” eller “mådde lite illa” . Jag flydde mer eller mindre i panik därifrån! Att spy var absolut det värsta som fanns och jag blev inte av med fobin förens jag faktist fick, just maginfluensan, och insåg att man inte dog utav det – Även fast att det känns så för stunden när man har skiten!
  6.As a kid I had EXTREME phobia of vomit and get the stomach flue. I could hardly be in the same room as someone who just said that it “had a little stomach ache” or “felt a little bad.” I escaped more or less in a panic from there! Throwing up was absolutely the worst thing that existed and I had the phobia until I Actually got, the stomach flue, and realized that I didn’t die out of it – Even though it feels so for the moment when you have the shit!

  7. Jag springer jätte,jättesnabbt! Inte under långa sträckor, men t.ex på 100 meter. och då menar jag verkligen jättesnabbt! Lite konstigt eftersom jag inte har världens längsta ben. haha!
  7.I run really, really fast! Not for long distances, but for example in 100 meters. and I mean really really fast! A little weird because I don’t have the longest legs. haha!

  8.Jag höll på att dö när jag föddes, eftersom jag inte riktigt ville komma ut som jag skulle. Som tur var så gick allt vägen tillslut och här är jag!
  8.I nearly died when I was born, because I didn’t want to come out as I could. Luckily, everything went the way to the end and I’m here!

  9. Jag har en gång i tiden varit skateare och åkte i ramper och allt! Nu skulle jag ALDRIG våga ställa mig på en skateboard.. Jag skulle flyga iväg som en liten vante och landa stenhårt i marken och halvt slå ihjäl mig haha!
  9. I have once been a skatergirl and went on ramps and everything! Now I would NEVER dare to go on a skateboard .. I would fly away like a little glove and land hard into the ground and half kill myself haha!

  10. Jag har varit svårthårig! Först hade jag jättelångt och jätteburrigt, stort svart hår – sen klippte jag av mig det för att se ut som hon i t.A.t.U .. WTF? haha vadfan liksom? såg INTE klok ut mina vänner.. det kan jag lova er hahaha!
  10.I’ve had black hair! At first I had really long and big, big black hair – then I cut it off to look like the girl in t.A.t.U .. WTF? haha why? It didn’t look good my friends .. I can promise you that hahaha!


  58 kommentarer  58 kommentarer om “10 (oviktiga) sanningar om mig”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • haha östgötska är nice :D

   Reply
  • kan du inte visa hur du såg ut som svarthårig? och prata i nån video så man får höra dig?

   Reply
  • Så himla rolig fakta! Hur snabbt exakt springer du 100m? :P

   Reply
  • I’ve had the vomit phobia as well! ;)

   vivantmaniqui.blogspot.com

   Reply
  • Åh, vad kul att läsa :D

   Reply
  • Kan du inte spela in en video så man får höra dig prata? Skulle vara jätteroligt! :)

   Reply
  • Jag själv lider av extrem fobi mot att spy just nu och har gjort i hela mitt liv. Kändes fantastiskt att läsa att min stilikon och favoritbloggare även hon har lidit av det. Det får mig att känna mig lugnare då jag vet att jag inte är ensam.

   Reply
  • hahahha pizza på gulvet!

   Reply
  • Åh jättekul att läsa sånt här gillar jag! Bäst är du Angelica!

   Reply
  • Prata i en video!!! :D

   Reply
  • haha you are such an amazing person! very interesting post! http://www.moiminnie.blogspot.com
   xx

   Reply
  • Jag vill ha bildbevis på skataren och det svarta håret :)

   Reply
  • skit kul att få reda på mer personliga saker om dig! :)

   Reply
  • Jag har EXAKT sån där spyfobi som du beskriver nu, och haft sen vinterkräksjukan för flera år sedan. Så rädd! Säger någon “jag har ont i magen” eller “jag mår illa” så får jag panik och och typ springer därifrån.. På vintern så dränker jag mina händer i alcogel typ var femte minut.. haha..

   Reply
  • jätteroligt med dessa inlägg! älskar det! kram :)

   Reply
  • snälla lägg upp bilder på dig själv som yngre! :)

   Reply
  • HAHAHAH känner igen mig så himla mycket! Speciellt östgötskan och om du klarar Look at me now då är du fan bättre än Nicki Minaj, den låten är grymmt “rappig”! Du är bäst! <3

   Reply
  • Haha, så moro å vite! Kjenner meg igjen i noe av det :-D

   Reply
  • Jag har också sådan spyfobi som du hade. När det säsong för maginfluensa och vinterkröksjukan dränker jag mina händer i handsprit. Jag till och med pressar färsk vitlök på smörgåsen och äter det för att hålla sjukdomen så långt ifrån mig som möjligt :p haha!

   Reply
  • Hur snabbt springer du på tex 60 eller 100 meter?

   Reply
  • så kul att veta! :D

   Reply
  • Jeg er så utrolig enig i det der med føtter! HATER føtter over alt på jord. Det er noe av det verste jeg ser..

   Reply
  • haha gud vilken rolig fakta ! :) mycket som man aldrig skulle gissat!

   Reply
  • “Witty” betyder inte kvick som i snabb, utan kvick som i klurig och skämtsam. Bara så du vet. :)

   Reply
  • Haha gud vad kul!! Kan du inte göra en videoinlägg där du både pratar och rappar hade varit rätt så kul och ifall du kan lägga ut bilder på dig när du va svarthårig pussss

   Reply
  • Kul! Alltid kul att få reda lite mer om dig eftersom du annars bara bloggar om mode :) Vilket jag älskar! Men kul ändå :):)

   Reply
  • Roligt inlägg, du verkar vara en sån underbar person!

   Reply
  • Förmodligen får du höra detta varje dag men jag vill iallafall skriva och berömma dig för din jättefina klädstil! Du inspirerar mig mycket. Är själv också ganska liten och kort och då är det lätt att man ser “gullig” ut vad man än tar på sig..(tror du förstår vad jag menar) Men jag tycker du lyckas klä dig modernt, personligt och stilrent på samma gång! Keep up the good work!

   Reply
  • Jätte kul inlägg:) Tack för att du kikade in på min blogg. Kul att du gillade den!;)

   Reply
  • Åh kan du inte lägga upp ett klipp där du pratar!!! Skulle vara så kul att höra din dialekt!

   Reply
  • Skulle va riktigt roligt att höra dig prata :D

   Reply
  • So fun to read such facts! You sound like a cool person :D

   – L

   Reply
  • Wow, I have a vomit phobia as well! I get really, REALLY nervous when some one says he’s feeling not so good. I just want to run away immediately! I thought I was te only one haha!

   Reply
  • Omg, and some one in the comments has had it as well! I’m not crazy haha!

   Reply
  • Hahaha hur kul som helst att läsa :). kan ju säga att jag också har extreeeem fotfobi, klarar inte av att vara barfota bland folk och absolut inte att andra är barfota nära mig! sjukt egentligen haha, sen är jag också riktigt snabbt på att snappa upp låttexter, alla kategorier, räcker att jag hör låten typ en gång så sitter den .. haha :)

   Reply
  • Hej du är så himla snygg Angelica! men jag har bara en fråga angående bilderna, är dom tagna me blixt? Uppskattar om du svarade ! Kram )

   Reply
  • haha det bästa inlägget på länge! :) kan själv också orden till look at me now, orkade inte läsa på kemi en kväll så bestämde mig för att lära mig orden till den istället.

   Reply
  • haha åhh, t.A.T.u var ju barndoms bandet. åh nostalgi.

   Reply
  • Haha, så kjekt å få vete litt meir om deg :)

   Reply
  • Wow, you skated! I wish you could hand me over your skills, haha! I’m learning it right now, and not doing well, I can tell you ;-)

   Reply
  • hahahah skön e du :). hiphop är helt enkelt den bästa och roligaste musiken som finns. älskar att rappa

   Reply
  • Usch! Jag har spyfobi, asjobbigt!! Asså jag tar inte i mat med fingrarna och stoppar det i minnen om jag inte har tvättat händerna innan. Hatar när folk mår illa och är alltid rädd för att ta typ kyckling och skaldjur på restauranger ifall man skulle bli matförgiftad. Känner mig så sjukt töntig! jag vill verkligen inte spy!! Har inte gjort de på typ 8 år så har glömt hur det känns typ haha usch vill inte ha spyfobi, såååå jobbigt!!!

   Aja, din blogg ägeeeeeeer!! Du är så sjukt vacker :)

   Reply
  • Where is your dress from? And how much did you pay?

   Reply
  • Ett supertips mot envis hicka är att ta en matsked sylt och svälja! Vet inte vad det är (syran+sockret kanske?) men det funkar oavsett om det är fyllehicka, skratthicka etc..

   Testa vid nästa hysteriska skrattanfall! Kramar E!

   Reply
  • hahahahahahah I love it! what is your height, Angie? You don’t look so short.

   Reply
  • Spyfobi, det hade jag också ett tag. Tycker fortfarande det är himla äckligt när folk gör det

   Reply
  • Jag har också världens fotfobi!!! Haha gud jag trodde att jag var ensam om denna udda fobi, men tydligen inte :)

   Reply
  • Du måste öva på din engelska, den är hemsk haha

   Reply
  • Hej Angelica,
   Jag har nog aldrig kommenterat på din blogg men jag kikar in varje dag. Jag måste bara tala om att du har en jättefin blogg med grymma bilder som inspirerar en till max. När du dessutom lägger upp inlägg som är såhär personliga så kan man inte låta bli att tycka om dig mer. Fortsätt såhär! You are made for great things.

   Reply
  • Hahah, fun facts! you must put out a video up of you rapping one of those songs! that would be the funniest ever! :-)

   Reply
  • Åh kan inte du lägga upp en video när du pratar? Skulle vara kul att höra, för jag trodde faktiskt att du pratade rikssvenska haha!

   Reply
  • Haha, the hiccup thing is so strange.. My brother have the exact same problem! I’ve always thought he were the only one!

   Reply
  • Sånna här inlägg är så himla roliga att läsa! Kan du inte lägga upp fler? :)

   Reply
  • älskar din klänning !

   Reply
  • hej angelica!

   VILKET ROLIGT OCH BRA INLÄGG !! super duper bra idé :))

   Reply
  • http://www.youtube.com/watch?v=4_g6vVHaTg4

   Inte sådär superbred östgötska vad man kan höra här i alla fall…

   Reply
  • Åh kan du inte visa bilder på hur du såg ut förr i tiden? En bild för varje år från bebis- till nutid. Hade varit coolt!

   Reply
  • Det där med sångtexter är också lite utav min grej, har lyckats bemästrat lil wayne’s del i look at me now än så länge haha! :D
   Skulle vara roligt att få se dig dansa i någon video också! :))

   Reply