Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

21:32 | July 30, 2012

Lemonade

LOOK OF THE DAY

Todays outfit/Jacket from H&M/Shoes from H&M/Dress from zara/Sunnies from loveyewear ( Karen Walker)/Bag from Gina Tricot/

Ikväll ska vi grilla och ha det gött :) Mycket trevligt! Solen håller på att gå ner vilket är jättemysigt. Imorgon bär de av för surfing igen!

Tonight we will barbeque and have a nice evening :) Very nice! The sun is going down which is really nice. Tomorrow we will go of and surf again!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

39 Responses to “Lemonade”

 1. michelle on

  Hej! Kan inte du SNÄÄÄLLLA skriva ett inlägg om vilken kamera du använder och lite tips osv på hur man kan få till en riktigt snygg bild effekt! ÄLSKAR alla dina bilder och vill verkligen skaffa en bättre kamera. KRAM

  Reply
 2. Katrine on

  Fyflate, dette var noe av det fineste jeg har sett på lenge! Jeg elsker farge kombinasjonene og spesielt den sterke gul fargen. Helt fantastisk :-)

  Reply
 3. Moa on

  Hej Angelica! Jag tycker verkligen att din blogg och stil är grymt fin. Jag älskar den gula kavajen du bär på bilden, väldigt snyggt! Jag har länge funderat på en sån kavaj men på min födelsedag förra veckan så fick jag en blå kavaj utav min pojkvän. Jag skulle vilja ha den i helgen när jag ska ut med min pojkvän och hans kompisar på Å-festen i Eskilstuna.
  Jag hade tänkt ett par vita tighta jeans till den men mera vet jag inte. Skulle du jätte gärna kunna ge mig några tips till vad jag skulle kunna ha på mig till den här kavajen? Det skulle vara jätte snällt om du hade tid med det. Isåfall är det bara att du mailar mig på [email protected]
  Här är en länk till kavajen: http://se.bestseller.com/vila/tailoring/MILLBLAZER/14009046,sv_SE,pd.html?dwvar_14009046_colorPattern=14009046_BLUENOTE&forceScope=

  Ha det bra, kram!♥

  Reply
 4. Ebba on

  Håller med dem ovan! kan du inte skriva lite om hur du får till dina bilder så bra ? :) hur du redigerar osv! och vem som tar dem är också ganska kul att veta med tanke på att dom alltid är så fina!! Hoppas du kan skriva om detta!! BTW din frågestund kom aldrig upp , vad hände? kram kram, du är bäst!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.