Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:53 | July 31, 2012

Pantin

TRAVEL


Pictures from today at Pantin

Jäklar vilken fin dag det varit! solsken och härligheter. Idag filmade dom oss när vi körde och tog kort med :) Det är roligt att dom gör det när man är här som man kan få sen! Idag var vågorna lite mer busiga, och det var svårt att ta dom men imorgon kör vi på igen!
Nu ska jag hoppa in i duschen och ta dagens outfit!
Ps. fna vad jag älskar mina Karen Walker! Köpte dom härifrån :)

Damn what a nice day it’s been! sunshine and all. Today they were filming us as we were surfing and took pictures also :) It’s great that they do that when you’re here so you can get the videos and pictures then! Today the waves were a bit more out of control , and it was hard to take them but tomorrow we will go again!
Now I will jump into the shower and get myself ready for outfitpictures!

ps. I just love my new Karen Walker! I bought them from here :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

33 Responses to “Pantin”

 1. Hannah on

  Hej Angelica! Du ser ju ut att ha det superbra. Vad händer med din nelly-kollektion egentligen… har den blivit uppskjuten igen eller?

  Reply
 2. Hanne on

  Herlig bilder! :) Har du høyrt frå nelly når kolleksjonen din kjem på nett? :) Eg er inne å ser kvar dag, men har ikkje komt noko endå. Så venter spent!! :)

  Reply
 3. Julia Lindgren on

  Åå vilka härliga bilder! Killen i mitten på femte bilden var riktigt snygg! Har bestämt nu att efter gymnasiet ska jag lära mig surfa, ser så himla kul ut men aj så svårt det verkar vara!!
  Grym blogg btw! Hämtar mycket inspiration från den och läser så fort det kommer ett inlägg!

  Reply
 4. Amanda on

  Hallå! Tänkte bara höra, åker du själv eller med ngn? Har fått uppfattningen att du åker själv å funderar på att åka å tänkte höra hur det är att åka själv. Är så jävla sugen att åka i vinter!!! :D Tack på förhand för svar. Å grym blogg! / Amanda
  __________svar: Hej! Jag åker själv :) Man är så många som åker så man är aldrig ensam! Det är verkligen superkul och alla är hur trevliga som helst. Man blir nästan som en liten familj! Så jag tycker verkligen att du ska åka – det är grymt! Tack finis! Kram

  Reply
 5. camilla on

  Älskar bilderna. Själv bor jag i egypten sedan tre år tillbaka där jag ägnar min tid till kitesurfing. Har aldrig provat vågorna, men det ser grymt roligt ut.
  Undrar vad du har för kamera? Redigerar du dom? Har en Canon men testar mig fortfarande fram, så är nyfiken på vilka inställningar du använder :)
  All the best!

  Reply
 6. e on

  Ojoj vad fina bilder!! Har själv jätte svårt att få fina bilder på stranden… några tips eller knäp du vill dela med dej?:)

  Reply
 7. Lisa on

  Hej Angelica! Du ser förmodligen inte den här kommentaren eftersom jag kommenterar så långt bak men hur som helst. Jag var på stan i går och såg det snyggaste killen jag någonsin sett! Jag funderade ett tag och kollade igenom ditt arkiv och jo men visst hittade jag honom! Jag har säkert misstagit mig men han är så sjukt lik killen som ler och har väldigt långt hår och keps på 5 bilden uppifrån! Skulle vara otroligt tacksam om du kommer ihåg vad han heter! Och jaaa jag vet, stalker haahaha.. men vill så gärna veta! Ta hand om dig, kram :)

  Reply
  • angelicablick on

   Svar: Hej Lisa! Jodå, jag såg den nu när jag uppdaterar mina kommentarer :) Namen, vad härlig du är! Om det var han så heter han Erik – Vet tyvärr att han har tjej sedan lång tid tillbaka :/ Erik är jättesnäll! Tak och detsamma till dig fina du. KRAM!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.