Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:32 | August 1, 2012

  in the mag

  Photographer: Daniel Stigefelt/VOL

  Fick bilderna av Daniel igår från plåtningen som jag gjorde för Egoboost Magazine för ett tag sen! Jag blev nöjd med bilderna och Daniel är en bra fotograf. Här ovan kan ni se två av bilderna!
  Tredje dagen med surf! Nu ska vi precis käka frukost för att sedan bege oss mot stranden :) Tre dagar kvar nu!
  Nu kör jag på en glasfiberbräda med  – vilket är riktigt kul! Nej nu måste jag skynda mig på :) Jag berättar mer sen!

  I got pictures from Daniel yesterday from the shoot I did for Egoboost Magazine a while ago! I was happy with the pictures and Daniel is a good photographer. Here above you can see two of the pictures! Third day of surf! Now we just eat breakfast, then go to the beach :) Three days to go now! Now I ‘m riding a fiberglass board also – which is really fun! No, now I must hurry on :) I tell you more later!


  36 kommentarer  36 kommentarer om “in the mag”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här