Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:50 | August 3, 2012

  sway me like the sea


  Me at the beach today

  Sista dagen här i Galicien som sagt .. mitt flyg går svintidigt imorgon så jag åker ifrån Sedeira sent inatt till La Coruna. Jag kommer mellanlanda i Barcelona och har flera timmar att avverka där.. så jag funderar på att ta mig en tripp på stan där eftersom jag kommer hinna det!
  Ikväll ska vi laga tre rättersmiddag och dricka vin här på lodgen :) Vi är som en liten familj här och jag kommer sakna alla mycket.
  Så från och med Söndag ( eftersom jag flyger imorgon så kommer jag göra förinställda inlägg som kommer upp) så kommer bloggen bli som vanligt igen med massa outfits och de härliga :)

  The last day here in Galicia, as I said .. my flight is leaving early tomorrow so I’ll go from Sedeira late  tonight to La Coruna. I will stop over in Barcelona and have several hours to harvest there .. so I’m maybe going to get me a trip to town there, because I’ll have time! Tonight we enjoy a three course meal and drink wine here at the lodge :) We’re like a little family here and I will miss everyone very much. So from Sunday (since I’m flying tomorrow, I will do timed posts that will come up during the day tomorrow) my blog will be as normal with lots of outfits and lovely things:)


  21 kommentarer  21 kommentarer om “sway me like the sea”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här