Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:37 | August 4, 2012

  Wifi not working as it should: At the Airport

  ÅH jag blir tokig!!! Jag åkte från lodgen 03.00 inatt och det är först NU som jag lyckats komma in på internet. Det har inte funkat!!
  Dessutom så går det så förbannat segt att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Att få upp en sida tar seriöst 15 min!
  Åh frustrationen växer!! Jag hoppas ni har förstående för detta och att ni nu vet varför jag inte bloggat förens nu! Nu ska jag sitta på flygplatsen i Barcelona i yttligare en och en halv timma .. Har haft 8 timmars väntan här och lyckades ta mig ut från flygplatsen och ner till stranden vid Barceloneta. Kul att man kommer ha varit i Galicien, Barcelona och Sverige under en och samma dag. Jag kommer nog vara helt slut när jag kommer hem vid tio ikväll.. Jag har försökt lägga n bilder nu med men det GÅR INTE..BLIR GALEN.  Imorgon kommer bloggen vara tillbaka som vanligt mina hjärtan! ♥Vi hörs senare ikväll!

  OH I’m getting mad here! I went from the lodge 3:00 tonight and it is only NOW that I managed to get into the internet. It hasn’t worked!
  In addition, it’s so damn slow that I hardly know where to go. To bring up a page takes seriously 15 minutes!
  Oh the frustration is growing! I hope you have understanding for this and that you now know why I haven’t blogged until now! Now I sit at the airport in Barcelona in Additional one and a half hours .. I’ve had eight hours of waiting here and managed to get out of the airport and down the beach at Barceloneta. It’s funny that I’ve been in Galicia, Barcelona and Sweden during the same day. I will probably be totally exhausted when I get home at ten tonight .. I’ve tried to upload pictures, but it WON’T work with me! I’m going nuts.  Tomorrow my blog will be back as usual, my hearts! Talk to you later tonight!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “Wifi not working as it should: At the Airport”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här