Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:30 | August 6, 2012

  Gypsy


  New Boots, from Spell&The Gypsy

  Ett par riktigt coola boots som självklart ska få följa med till Way Out West! Alltså, HUR TAGGAD ÄR JAG?! som fan!
  Jag älskar ju festivaler, men har aldrig varit på just Way Out west innan – så det ska bli riktigt roligt! Jag tycker att det ska bli kul att det är en stadsfestival med så att man slipper att sova i tält och känna sig som världens sunkigaste människa. Nej, tacka för min kära moster som låter mig låna hennes lägenhet i Götet :) Bara tre dagar kvar – sen smäller det mina vänner!

  A couple of really cool boots that I’m absolutley gave to bring to Way Out West! So, How EXCITED am I?! as hell!
  I love festivals, but have never been to the Way Out West before – so it’ll be really fun! I think it’ll be fun cause it’s a city festival also, so that you don’t have to sleep in tents and feel like the world’s most grimy man. No, thank you for my dear aunt who let-s me borrow her apartment in Gothenburg:) Just three days left – then It’s on it my friends!


  28 kommentarer  28 kommentarer om “Gypsy”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här