Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:01 | August 7, 2012

  La vie en rose


  Photo:Daniel Stigefelt/VOL

  Två till bildern från Egoboost plåtningen som jag inte visat :) Gillar bilderna skarpt!
  Just nu så springer jag runt i min lägenhet för att hitta något att ha på mig, medans Edith Piaf strömmar ut ur högtalarna. Det är något speciellt med den där damen! Har ni inte lyssnat på henne, så gör det. Jag har hllt på att tvätta hela morgonen och är äntligen klar! Inom en timma ska jag möta upp min Kenzaböna för lunch i solen :) Saknat henne till tusen! Jag ska ta dagens outfit åt er sen med! (Och avslöja vad det var för roligt mail jag fick igår!)

  Two more pictures from Egoboost shoot that I haven’t showed you :) Like the pictures very much!
  Right now I’m running around in my apartment trying to find something to wear, while Edith Piaf flows out of the speakers. There is something about that lady! If you haven’t listened to her, you should. I have washed my clothes all morning and i’m finally ready! Within an hour I’ll be meeting up my Kenzabean for lunch in the sun :) I’ve missed her to a thousand! I’ll take today’s outfit for you later aswell! (And reveal what fun email I got yesterday!)


  32 kommentarer  32 kommentarer om “La vie en rose”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här