Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:14 | August 9, 2012

  Covergirl


  Jag på omslaget för Nya NR av Veckorevyn <3 / Me on the cover of the new issue of Veckorevyn Magazine

  Detta är helt sjukt!! När jag fick förfrågan att göra omslaget inför detta nummer så höll jag på att ramla av stolen. Jag har gjort ett omslag innan, men då var vi sammanlagt tre personer på omslaget – Så detta är mer eller mindre mitt FÖRSTA egna omslag! Jag är SÅ GLAD!! Finns att köpa i butik från och med idag :D Ni får ett exklusivt erbjudande HÄR med.
  Inuti finns en intervju som info inför Blog Awards – Så om ni vill så får ni mer än gärna rösta på mig HÄR hjärtan( och på min älskade vän Linda som Årets beautyblogg) !

  This is crazy! When I was asked to do the cover for this issue, I was about to fall off my chair. I’ve done a cover before, but then we were a total of three people on the cover – So this is more or less my FIRST own cover! I’m SO HAPPY! Available in stores from today :D ! You receive an exclusive offer HERE also.
  Inside is an interview with me and also info about Blog Awards – So if you want and I’ll be more than happy if you wanted to vote for me HERE sweethearts ( And for my amazing friend Linda for This years beautyblog)!


  27 kommentarer  27 kommentarer om “Covergirl”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här