Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:38 | August 13, 2012

  Shake it out

  /Pants from Nelly.com/Shoes from Aldo/Top I can’t remember/Jacket from H&M trend/

  Såhär såg jag ut när jag plåtades för Veckorevyn i Juni någon gång. ÄLSKAR denna outfit och måste bara ha jackan! Skorna köpte jag direkt efter plåtningen typ och nu inväntar jag bara att jackan ska komma in i butik! Nu måste jag dra mig till kontoret – Vi har anställt en fotograf nu som ska bli min högra hand! SÅ HIMLA SPÄNNANDE! tjejen är verkligen sjukt duktig! Men jag vill även passa på att TACKA alla som skickade in ansökningar – Ni vet helt sjukt många och alla var duktiga!

  Here’s what I looked like when I was doing the photoshoot for VeckoRevyn in June. LOVE this outfit and just have to have the jacket! I bought the shoes right after the shoot and now I await the jacket to come out in store! Now I have to go to the office – we have hired a photographer now that will be my right hand! SO HEAVENLY EXCITING! The girl is really good! But I would also like to THANK everyone who submitted their applications – So many sent in an application and everyone was so good!


  5 kommentarer  5 kommentarer om “Shake it out”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här