Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:29 | August 15, 2012

  How do you think I feel when you call my name?

  Idag kör vi andra dagen med fotografen :) Streetstyle och boka plåtningar. Så himla kul! Vid klockan halv två ska jag ha möte med en skobutik som jag ska göra en skitrolig grej med. Spännande som tusan!
  Efter att jag suttit på kontoret igår så sprang jag in en kortis på H&M vilket resulterade i ett par nya brallor, en ny top och ett par nya skor. Skulle ni vilja se? Skorna åker på redan idag så dom kommer ni få se i dagens outfit!
  Min mamma och hennes vän skulle ha kommit till stockholm idag men min stackars mor har åkt på en megaförkylning så vi får se om de kanske kommer upp imorgon istället.

  Today we are on the second day with the photographer :) Streetstyle and book shoots. So much fun! At half past one, I will go to a meeting with a shoestore that I will do a funny collaboration with. Exciting as hell!
  After I was done at the office yesterday, I ran to H&M, which resulted in a new pair of pants, a new top and a pair of new shoes. Would you like to see it? I will use the shoes today so you will get to see them in today’s outfit!
  My mom and her friend would have come to Stockholm today, but my poor mother has got a mega cold so we’ll see if they might come up tomorrow instead.


  18 kommentarer  18 kommentarer om “How do you think I feel when you call my name?”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ja! Vis innkjøpene! :)

   Reply
  • men gudans så snygggg då

   Reply
  • Awesome photo!! ;)

   vivantmaniqui.blogspot.com

   Reply
  • Hej
   Elsker din blog, har læst den dagligt i snart et år :)

   Håber du vil kigge forbi min blog

   Stylebysigne.dk

   //Signe

   Reply
  • Wauw, amazing picture. I really like your eyeliner!

   thefashionplaza.blogspot.com

   Reply
  • Du ser ut som en gammel filmstjerne; fantastisk vakker og elegant:-)

   Reply
  • snygging! klar vi vill se :D

   Reply
  • Kul att Nelly är dumma i huvudet! Jag beställde din skinnjacka någon minut efter släpp, nu får jag svar att den är slut och inte kommer komma in igen (trots att dem dragit mina pengar).

   ÅH vad tråkigt att du valde att samarbeta med dem, så jävla synd! Här har man gått och väntat på den i FLERA månader och nu får man inte den trots att man var en av dem första.

   Bryter ihop.

   Reply
  • I love u :)

   Reply
  • Det ser ut som att ditt hår är mörkt på bilden-Snyggt! Tycker att du passar mycket bättre i det.

   Sen vet jag inte om jag missat något, om du berättat vad som har hänt med din pojkvän? Om du inte har gjort det så tycker jag att det är på tiden, det är dina läsare värda tycker jag. Jag ser att många har frågat dig ett flertal gånger. Du har själv valt att ha en blogg och satsa på det karriärsmässigt!

   Reply
  • har surfakademin någon hemsida? och hur bra måste man vara för att vara med? hur kom det sig att du började surfa? Blev många frågor haha, men jag började surfa när jag var i australien tidigare i år och vil verkligen fortsätta med det och det där verkade ju vara hur roligt som helst!!

   ha det bäst!

   Reply
  • Så moro da! Høres spennende ut. Du får ha en super dag :-)

   Reply
  • Svar till anonym- vet du vad jag tycker? Att du är hemskt elak och rentav dum i huvudet som skriver sådär till Angelica! Vadå värda de? Hon är inte skyldiga oss ALLS att berätta något om det, eller något som berör hennes privatliv. ” på tiden, de är dina läsare värda tycker jag” haha.. Ja men då kan ju du själv sitta här och berätta om saker som du kanske tycker är jobbiga? Eller varför inte ställa dig på en scen framför tusentals personer och berätta kanske? Nae, de du skrev är orättvist mot Angelica. Så, Angie du är inte skyldiga oss något alls! Du ger mig och tusentals andra människor inspo varje dag – det räcker gott och väl. Du driver trots allt en modeblogg, inte en livsstilsblogg. Stå på dig!

   Kram, Anja

   Reply
  • Du er så nydelig! Elsker kolleksjonen din for Nelly Trend! :-)

   Reply
  • Snygg! Vad använder du för eyeliner?

   Reply
  • Hej Angelica! Älskar din blogg,du inspirerar varje dag!
   Håller med Anja…du har absolut ingen skyldighet att berätta för oss läsare om dina Privata känslor o saker!! Folk borde skämmas,du delar med dig av det du vill o blivit såå duktig o omtyckt för ju Din härliga Stil och Underbara inspiration!!
   Kramar

   Reply
  • Tycker faktiskt inte att det är en speciellt privat sak, att berätta att det tagit slut med en pojkvän:P

   Reply
  • Fast anonym, det är väl en av de mest privata sakerna som finns?

   Reply