Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 01:17 | August 16, 2012

  New in

  Shoes from Zara / Top from Estradeur

  Älska både toppen och skorna! Detta är lite utav det som jag köpt den senaste tiden :) Köpte som sagt en topp och byxor plus leopardskorna igår och de ska ni såklart få se med. Jag gillar banden och modellen på toppen och vet att den finns i andra färger på Nelly.com. Funderar på en svart..

  I love the top and the shoes! This is some of the things that Ive bought recently :) I bought a top and a pair of pants and leopardshoes yesterday that I als willl show you. I like the spagetthistraps and the model of the top and I know they have it in other colors at Nelly.com. I’m thinking about a black one..


  14 kommentarer  14 kommentarer om “New in”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här