Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 00:35 | August 18, 2012

  travel around the world

  Pictures from some of my trips this year for example, Rhodes, Cannes, HongKong, Galicia & Copenhagen (I’ve also been to Biarritz and Oslo – and a half day in Barcelona haha)

  Som många av er redan vet så ÄLSKAR jag att resa. Det är det bästa som finns efter mode&design! Jag älskar att upptäcka nya platser och se det vackra som finns på jorden.  Inom kort så kommer jag och Amanda åka runt på Modeveckorna för att jobba – men jag är sugen på att  dra iväg i December på semester. Har funderat lite på L.A eller Maldiverna.. Har ni några tips på underbara och annorlunda ställen man kan åka till under December månad?

  As many of you already know, I LOVE to travel. It’s the best there is after fashion & design! I love to discover new places and see the beauty on earth. Soon I will travel around with Amanda to attend at the Fashion Weeks, to work – but I am eager to go away in December on a holiday. I’ve been thinking about L.A or Maldives .. Do you have any tips on wonderful and different places you can go to during the month of December?


  56 kommentarer  56 kommentarer om “travel around the world”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • I truly recommend Australia. We have some beautiful places to offer such as Sydney, Melbourne, Byron Bay, Noosa, The Great Barrier Reef, Hamilton Island, Whitsundays, Broome – the list is full of never ending and exciting possibilities.
   Do realise it is a treck as I spent many months in Europe traveling and exploring but have to say the long flight is very well worth it. December/January are the best months to visit as the abundance of flowy dresses are out, the sun is searing hot, the waves are perfect and refreshing, the golden sand with a Carona or two is waiting for us, the nightlife is raring and best of all the many amazing sights and wonderful picturesque sunsets are waiting for you.

   Reply
  • Du är den vackraste personen på jorden, Angelica! Finaste stilen!

   Reply
  • Svar: Oj, vilken komplimang! TACK så hemskt mycket! Kram

   Reply
  • I definitely think Australia would be the perfect place to visit during december! The weather is perfect to go to the beach in and the whole lifestyle is just so relaxed during this time of the year!

   Reply
  • Definitely Australia!

   Reply
  • dubai!

   Reply
  • Känner flera som har varit på Maldiverna och det är verkligen en supervacker ö men resa, boende och mat är riktigt dyrt så det är egentligen bara riktigt värt om man är nykär eller är på smekmånad. Så jag skulle tipsa om Boracay i Filippinerna, billigt att leva där och så ofattbart vackert, och mera nattliv också! Kram

   Reply
  • Du tar helt fantastiska bilder!! Vad är det för systemkamera och objektiv du använder? Vore jättetacksam för svar då jag är på jakt efter en ny. Kan du rekommendera den eller vet du ngn annan bra för en nybörjare?

   Reply
  • Jag skulle rekommendera Karibien! Det finns ingen mer magisk plats, folket är jätte trevliga. Ett perfekt ställe för att bara koppla av och med det fina klara vattnet och den kritvita sanden blir det underbart fina bilder! Och som sagt är december rätt månad för Karibien. Skulle också vilja tips om ön Aruba! Finns då inte så stort utbud med kläder. Utan det är mer en plats för att koppla av.

   Reply
  • Tag til L.A! Det er FANTASTISK og du vil ikke fortryde det!!!! :D

   Reply
  • Great photos!! :)

   vivantmaniqui.blogspot.com

   Reply
  • New Zealand ! Har aldrig varit där men efter att ha kollat på new zealands next top model så finns det nog inget annat land i världen som har så vacker natur!

   Reply
  • L.A är inte så varmt i december och vädret är inte garanterat soligt hela tiden då. Australien har sommar när vi har vinter så det är ett lämpligt val om du vill ha bra väder! Maldiverna borde också vara varmt när vi har vinter. :)

   Reply
  • gud så härligt :)

   Reply
  • Jag har en fråga! Hur fixar du dina naglar till vardags/fest, är det nån skillnad? Långa/korta, färg? Gillar din blogg, jättebra inspiration och du är ju så vacker! Kram

   Reply
  • Svar: Hmm, jag är faktist rätt dålig på att sköta mina naglar. Inte dålig som i att de är äckliga och vidirga , utan jag klipper dom (OBS! river bort dem när jag är stressad eller ivrig) och målar dom ibland.
   Jag gick till på salong och fixade dom förut, men har låtit min naglar att få “vila” lite nu. hehe :) Jag kan tycka att det är roligt att måla dom ibland så att dom matchar outfiten! Åh tack så hemskt mycket! KRAM

   Reply
  • du är ju förjäkla snygg!

   Reply
  • älskar alla bilder!!

   Reply
  • Cuba! It’s really nice and different from europe, it’s not a shopping place, but the beaches are amazing, and the cities are so cozy! – and there will at least be 15 degrees :-)

   Reply
  • vi funderar på Dubai över jul, där ser det ut att vara riktigt fint!

   Reply
  • Jag var på Maldiverna med min kille i våras. Det var U N D E R B A R T !!! Bästa stället i världen enligt mig, och jag har sett mycket. Se till att åka till en ö som ligger långt från huvudön, det blir finare och finare. GÖR DET! Du är grym!

   Reply
  • I’m going to Australia in december and returning back to Denmark in June, so its a looong trip, but i hope it will be so much fun, my family lives down under, so i’m going to spend christmas and new years eve with them, its going to be awesome!

   Reply
  • Well you should definately try Thailand ! Try the island of Phuket ! It combines extreme luxury if you pick the right hotel and an amazing tropic and exotic sceneray :D ! Hope i Helped you a bit !

   Reply
  • Hi there,
   really love your blog and your stlye and have been following you for a while!

   May I ask who takes your photos? or what type of camera do you use?

   Reply
  • Testa Kish island! Sjukt vackert och underbart och definitivt någonting annorlunda! Du kmr ej bli besviken :)

   Reply
  • http://www.svd.se/resor/annorlunda-solsemester-pa-iranska-on-kish_270591.svd

   Reply
  • Dubai er fantastisk!
   Men hvis du vil gjøre noe helt annerledes, reis til Tanzania! Eller kanskje Egypt? :)

   Reply
  • Malaysia vore väl något?!

   Reply
  • Kan du lage et innlegg om tatoveringene dine, og deres betydning? :)

   Reply
  • Maldiverna är helt fantastiskt, ganska dyrt, men fantastisk. Med tanke på att öarna antagligen kommer att översvämmas snart (p g a globala uppvärmningen) är det helt klart värt ett besök. Tips, tips tips, det var den finaste miljön jag någonsin sett!!

   Reply
  • amazing photos!

   xx
   jess
   iamkonstantinos.blogspot.com

   Reply
  • Lankayan Island på Borneo
   Singapore – underbar shopping, bo på Orchard Road
   Bali
   Sydafrika – res runt. Kör Stellenbosch, Simonstown (bada med pingviner), Gansbaai (hajsafari), Krugerparken (bo på Nkorho Lodge) och självklart Kapstaden
   Abu Dhabi är också att rekomenderar, typ en timme till Dubai

   Reply
  • australia! i have been following your blog for a while now and you come across as the type of person who enjoys relaxed people and places. byron bay in australia is perfect for that, it has amazing beaches, people and surf! also, the great barrier reef!

   Reply
  • Filippinerna, boracay!! Ett paradis säger jag bara!!!
   Ett stort plus är att de pratar engelska (det lär man sig i skolan där nere), och ett stort plus för dig är att boracay är rätt känt för sin surfing (vilket du gillar), egentligen mer kitesurfing, men ja då har du något nytt att prova på :) maten är underbar, folket är underbara och vädret behöver vi inte ens diskutera haha… Så ja, definitivt filippinerna angelica :)

   Reply
  • TOKYO!! Så sjukt häftig och annorlunda stad! Dock är det kallt där i december så vill du ha värme kanske det inte är det bästa, men shit så coolt!

   Reply
  • Jeg skal til Sydney, Australien til december – har hørt der skulle være helt vild fantastisk!

   Reply
  • Buenos Aires? :D

   Reply
  • Åh vilka härliga bilder, jag älskar också att resa!
   Vad står din tatuering “0352” som man ser på sista bilden? :)

   Reply
  • Svar: Tack du! Ja, att resa är livet :) Det är inte min tattuering , utan min fina vän Lindas! Hon föddes på det klockslaget. Kram!

   Reply
  • Hej, coola bilder! Kolla gärna in våran blogg!

   Reply
  • Herlige bilder! Elsker selv å reise :-) Du burde dra til Maldivene!

   Reply
  • Fina bilder. Love it!

   Reply
  • Of course, BRAZIL.

   Reply
  • Hello, I’m from California – USA. But my tip is the city of Florianopolis in BRAZIL.

   Reply
  • In my opinion, Brazil is ideal! Good food, warm, sweet people.

   Reply
  • My country, BRAZIIIIIIIIIIL!

   http://welcomebrazil.tumblr.com/

   http://www.visitbrasil.com/index.html?__locale=en

   Reply
  • Totally agree, traveling is the best!
   I definetly think goin to LA is a good idea, California is great!! :)

   Visit my blog here http://idaingmer.blogspot.dk :)

   Reply
  • Filippinerne definitely, Boracay and Manila/Makati! Cheap and amazing.
   Greatest hotel in the world is Dusit Thani in Manila. :)

   Reply
  • vem är hon i röd kappa på en av de första bilderna?

   Reply
  • Du måste åka till Mauritius någon gång! Det är en ö utanför Afrika och det är superfint där.:) Googla!

   Reply
  • Har själv bott utanför LA och tycker det är fantastiskt MEN du bör veta att det är kallt där i december. Klart att man kan ha tur med vädret men det är långbyxor pch tröja som gäller, med andra ord inget sol och bad. Åk dit runt sommarmånaderna istället. Då får du en grym semester med ALLT; surf, sol, bad, shopping, uteliv osv!

   Reply
  • first of all i want to say that i admire your courage to try so many different styles. you always look so good no matter what you wear. :)

   i also love travelling! it’s the best thing i know! i’ve been to both la and maldives. they are both amazing places yet so different. la is sooo huge and there you can do many different things: go shopping, chill on the beach, visit the film studios etc. but i gotta say that the week i spend in the maldives was the best week of my life! so beautiful place, the nature is amazing, crystal clear water, you can do surfing, snorkeling, diving… just pure love! the sea life with all the fish and corals is breath taking! there isn’t so much party possibilities but if you love sea and beach, it’s your place. so go there, i really recommend it! and four seasons kuda huraa is an amazing hotel! :)

   from finland with love, henna

   Reply
  • I highly reccomend Nicaragua for late december early january. great spot for surfing!

   Reply
  • Cancun i Mexico är jätte fint i december,bodde även på ett hotell där man kunde bada med delfiner!

   äääälskar din blogg!

   Reply
  • You should come to México, amazing waves and beaches that u would love! Besides, the night life around is amazing on those days, check out Cancun. Los Cabos and Puerto Vallarta! ;)

   Reply
  • If you do go to LA, I can recommend a lot of great places or show you around!

   Reply