Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:35 | August 19, 2012

  It’s like wishing for rain as I stand in the desert

  Det sket sig med dagens outfit eftersom vädret blev kanon och vi bestämde oss för att åka ut till min Morfar på deras land istället! Så jag åker till Stockholm nu, om två timmar. Vi har ätit god mat, badat och solat. Så jag har för det mesta gått runt i bikini eller som ovan på bilderna idag. Det är så mysigt att få träffa min underbara hund ( Det är min och min mammas hund, men den bor hemma hos henne) och bara gå gosa och kramas. Hundar är fantastiska djur och jag längtar tills dagen då jag får min alldeles egna lilla vovve.

  It shat itself(haha) with today’s outfit because the weather was great and we decided to go out to my Grandpa on their country instead! So I go to Stockholm now,in about two hours. We have eaten good food, swimming and sunbathing. So I’ve mostly been walking around in a bikini or like above on the pictures today. It’s so nice to meet my wonderful dog (It i’s mine and my mom’s dog, but he lives with her) and just to cuddle and hug him. Dogs are amazing animals and I can’t wait until the day I get my own little doggie.


  20 kommentarer  20 kommentarer om “It’s like wishing for rain as I stand in the desert”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Where is this amazing top from? :-)

   Reply
  • Svar: It’s from BikBok :)

   Reply
  • Åh, nydelige bilder! For en søt hund også :-)

   Reply
  • hey :)
   I have made a post, where I am wearing the new dress you’ve made, for Nelly Trend. Hope you like to see it!
   http://allrecovering.com/2012/08/to-be-in-love/
   xx

   Reply
  • åh, fantastiskt vackra bilder! skulle kunna ha dem på väggen hemma! :) varifrån är den fina toppen btw?

   Reply
  • åå va härligt somrogt det ser ut!

   Reply
  • Nydelig bilder!!! Jeg går også med en liten drøm om egen hund i magen:-) Ryggen på kjolen var utrolig vakker!

   Reply
  • Underbara bilder :D

   Reply
  • Gorgeous back!! :)

   Reply
  • Så dejlige billeder, det er det altid! :)
   Hvor er din flotte top fra ? :)

   Reply
  • Hej tjejen! Jag kom över ett exemplar av senaste Revyn där du blomstrar på framsidan och jag läste om dina drömmar och planer om framtiden, så som att starta ditt eget klädmärke och kanske även din egen klädkejda. Jag blev bara tvungen att skriva och pusha dig till att göra det! Jag skulle verkligen älska att se dig stå som skapare för din egen butik med dina egna kläder och jag skulle älska att få ta del och hjälpa dig att nå dit. Jag gör redan min del genom att besöka din blogg X antal gånger om dagen för att suga upp inspiration. You go girl, satsa verkligen på att nå dit du vill för jag VET att du har vad som krävs för att klara det. Du är fantastiskt! Längtar till att få kliva in i Angelica Blick’s store.

   Reply
  • Nydelige bilder! ;)

   vivantmaniqui.blogspot.com

   Reply
  • väldigt fina bilder :)

   Reply
  • vilka underbara bilder!!

   Reply
  • Åhh vad mysigt!…..vatten,sol,hunden som sällskap …drömmer mig bort :-)

   Reply
  • en fråga bara: hur gör du på bilderna där uppe har du bh eller inte? jag funderar på för jag har en del kläder när man visar ryggen men bh:n kommer ju o syns, jag har sett att de finns freebra eller vad de heter men dom funkar väll bara några dagar?

   Reply
  • Svar: Jag brukar oftast då inte ha BH alls ( Jag har väldigt små bröst, så det brukar bli bra utan – om inte toppen är halvt genomskinlig) .. Annars kör jag på nipplecovers som är en mindre version utav freebra!
   Freebra är bra oftast, men jag tycker att det inte funkar lika bra på personer med mindre bröst eftersom de formar sig konstigt. Men nipplecovers är toppen! Kram

   Reply
  • Hahahahha “It shat itself”, love it

   Reply
  • The back of that top/dress is amazing.

   Reply
  • Galet fint linne, när köpte du det?

   Reply