Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:21 | August 20, 2012

  B/W

  Filmen var asrolig! Jag tyckte att de var roligt att de “drev”  lite med sig själva. Dolph Lundgren var bl.a på plats under kvällen och berättade lite om inspelningen av filmen vilket var roligt :) Nu har jag och Maja precis kommit hem till mig, där även Linda är!
  Vi tänkte dra ner till debaser och ta varsin öl och snacka om livet lite. Det var länge sen jag träffade Linda nu så det ska bli kul att få höra vad som hänt i hennes liv! Saknat henne som tusan har jag.

  The film was SO great! I thought that it was funny that they “made jokes ” about themselves. Dolph Lundgren was among others in place during the evening and told us a little about the making of the film which was fun :) Maja and I just come to my home, where even Linda is aswell!
  We thought about going down to the debaser and drink a beer and talk about life. It was a long time since I met Linda now so it will be fun to hear what has happened in her life! Missed her like hell .


  14 kommentarer  14 kommentarer om “B/W”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här