Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:54 | August 21, 2012

  Patterns

  Jeans, H&M Trend 

  Kolla vilka coolisar jag köpte häromdagen! Tycker att de är coola med mönstret på sidorna och kan piffa upp en vanlig vit tisha och svarta pumps. Hade tänkt ha på mig dessa idag men ska köra bara ben ett TAG till iallafall – Innan det är dags för långbyxor i ca 7 månader igen. PUH!

  Check out these cool pants that I bought the other day! I think that they’re so cool with the pattern on the sides. They will look smashing with a plain white tshirt and a pair of black heels. I tought about wearing them today but I want to have bare legs for a while – Before it’s time for long pants for about seven months again. PUH!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “Patterns”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här