Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:09 | August 23, 2012

  Can you teach me how to feel?

  Todays outfit/Jacket from Gina Tricot/Dress from COS/Shoes from Friis&Co./Bag from Gina Tricot/Sunnies are old/ Watch from Michael Kors/
  Photo: Tam Thi / Edit: Me

  Haft en trevlig morgon med Linda. Åt frukost/lunch på Café string imorse.. Sen stack jag till kontoret och mötte upp Tam Thi. Vi tog sedan tuben till Gamla stan för att fota lite innan vi slog oss ner på ett fik för att planera lite kommande saker och avnjuta en kaffe i solskenet OCH regnet. Förbannat skumt väder idag! Nu är jag återigen hemma och ska sätta mig och svara på en hel drös med mail som väntar. Ikväll ska jag ha AW med en vän innan jag ska iväg på middag med en annan. Jag behöver det! Att få äta god mat och bara snacka om allt och inget med fina vänner.

  Had a nice morning with Linda. Ate breakfast / lunch at Café string this morning .. Then I went to the office and met up with Tam Thi. We then took the sub to the old town to take some pictures before we sat down in a café to plan some upcoming things and we also enjoued a coffee in the sunshine AND rain. Damn weird weather today! Now I’m home again and will sit down and answer a whole bunch of emails that’s waiting. Tonight I’ll have AW with a friend before I’m off to dinner with another friend. I need it! To eat good food and just talk about anything and everything with great friends.


  29 kommentarer  29 kommentarer om “Can you teach me how to feel?”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här