Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:45 | August 24, 2012

  last night

  Pictures from last night ( except the first picture )

  Igår hade jag det supertrevligt! åt middag på Riche med underbara Forni innan vi drog vidare till East. Därefter mötte jag upp fina vera för en lite “nattkäk” och lite vin innan vi sammanstråla med lite vänner och gick ut. Jag har nog ALDRIG ätit så mycket som jag gjorde igår, haha . men ack så trevligt det var! Idag har jag varit på kontoret och ska snart bege mig hemåt. vid 15.00 ska jag möta upp Tam Thi så då ska ni även få dagens outfit :) Ikväll är det Popaganda som vi ska gå på – är det några av er som ska dit?
  Jag märkte att ni uppskattade inlägget om “Day n’ Night” så det kommer jag fortsätta med och även köra oftare än vad jag gör nu!

  Yesterday I had a super nice time! I ate dinner at Riche with wonderful Forni before we moved on to East. Then I met up with my fine friend Vera for a little “night-meal” and some wine before we meet up with some friends and went out. I think I have NEVER eaten so much as I did yesterday, haha. but oh so nice it was! Today I have been in the office and will soon go me home. at 15:00 I’ll meet up with Tam Thi so you will also get today’s outfit :) Tonight we are going to Popaganda – are there any of you going to be there?

  I noticed that you appreciated the post about “Day n ‘Night” so I will continue and even run more often than I do now!

   


  13 kommentarer  13 kommentarer om “last night”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här