Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:25 | August 25, 2012

  by the pool

  /Jacket from Gina tricot/

  Jag älskar denna jacka med! Visade ju er den förra jackan som var lång – denna är i samma “anda” fast kort och jag gillar den skarpt.
  Nu har jag precis kastat på mig ansiktet, klätt på mig och ska nu bege mig mot tuben för att möta upp Tam Thi för yttligare en fotografering! Denna kommer dock bli kortare :) Så jag är hemma igen redan vid 14.00 . Jag ska ta dagens outfit till er med! Gillar kombon som jag har på mig idag, wie. Ikväll är det Guldknappen-Galan som jag och Andreas ska gå på ihop! Kommer bli så kul – men jag har fortfarande inte valt vad jag ska ha på mig, haha.

  I love this jacket! I showed the long jacket to you yesterday – this has the same “spirit” as the long one and I like it a lot.
  Now I’ve just thrown on “my face”, got dressed and I’m going to go to the subway to meet up with Tam Thi to have a photoshoot! This one will be shorter :) So I’m back home already at 14.00. I’ll take todays outfit to you also! Like the combo that I’m wearing today, wie. Tonight I’m going to Guldknappen-Galan togheter with Andreas! It’ll be so much fun – but I still have not decided what to wear, haha.


  21 kommentarer  21 kommentarer om “by the pool”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här